Beauty Hårpleje

Ekstra volume, til det tunge hår..

Et produkt der giver god volume til håret, kan ofte være nødvendigt. I mit tilfælde, er mit hår ret tungt […]

marts 2019

Sarah Posin

Et produkt der giver god volume til håret, kan ofte være nødvendigt. I mit tilfælde, er mit hår ret tungt og langt – derfor kan det hurtigt klaske sammen og de fine bølger, som jeg har brugt tid på at lave, falder hurtigt ud af form.

LÆS OGSÅ: Naturbørsten der plejer dit hår

Et produkt som jeg er blevet ret glad for, er fra mærket ‘Davines‘. En Volume spray, som jeg nemt og enkelt sprøjter i enten mit våde eller tørre hår.

Den giver mit hår et rigtig fint volume løft, uden at håret føles tungt eller for stylet. Jeg er ikke meget for, når håret bliver for stift, lakket eller at produktet kan mærkes for meget i håret. Det må gerne være let og silkeblødt, så det ikke filtre.

Link: Davines Volume spray

Davines Volume Spray efterlader mit hår silkeblød, men med en rigtig fin volume! Derudover tilfører produktet god næring og er fri for parabener & har en miljøvenlig emballage – hvis man såvel går op i det 🙂

LÆS OGSÅ: Hemmeligheden bag langt & sundt hår

Jeg har netop købt shampoo & conditioner -også fra mærket ‘Davines‘, som også skulle give ekstra volume. Jeg endnu ikke har taget hul på produkterne, men glæder mig til at tage dem i brug og se om de kan give mit hår endnu et ekstra volume løft. 🙂

Hvilke produkter bruger du selv, for at opnå mere volume i håret?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.