Beauty Hudpleje Skønhedstips

En dagcreme er ikke bare en dagcreme

Vi er netop ankommet til Thailand. Nøøj hvor er det tiltrængt med varme og sol! Jeg elsker at rejse på denne […]

januar 2019

Sarah Posin

Vi er netop ankommet til Thailand. Nøøj hvor er det tiltrængt med varme og sol! Jeg elsker at rejse på denne tid af året, der er noget helt specielt ved at komme væk fra kulden på denne tid af året og man kan vende hjem til Danmark, med fornyet energi og et boost af vitaminer.

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om ansigtsprodukterne fra Ole Henriksen og hvordan jeg med årene er blevet mere opmærksom på, at beskytte min hud (især ansigtet) for solen og de skader den kan medfølge. Idag kommer jeg ind på specielt ét produktet, som jeg selv er ret glad for og håber i vil tage mit lille tip med til eftertanke 🙂

 

LÆS OGSÅ: Sådan laver du, de helt perfekte øjenbryn! 

 

Personligt hader hader hader jeg solcreme og jeg kan simpelthen ikke fordrage den tykke konsistens og den klistret følelse det giver. Heldigvis blev jeg tidligere på året præsenteret for Ole Henriksen’s Truth serie, som jeg egentlig har brugt dagligt siden da. Ansigtscremen er frisk og let på huden, uden at fedte eller klistre – som jeg ellers ofte synes solcremer kan gøre.

Ad link Ole Henriksen – Truth revealed Brightening SPF 15 Moisturizer 

 

Selvom jeg ikke decideret befinder mig i solensstråler, så bruger jeg alligevel Truth SPF 15 Moisturizer fra Ole Henriksen som dagcreme, på den måde er jeg altid “pakket godt ind” og sikret mig for solens stråler. Det er alligevel vildt, hvad solen egentlig kan lave af skader på vores hud og flere og flere klinikker er faktisk begyndt af tilbyde behandlinger, for at reducere de her solskader.

Derfor kan det godt betale sig, at vælge en dagcreme til ansigtet med solfaktor 🙂

 

LÆS OGSÅ: En snak om den uønsket hårvækst

 

Ole Henriksen Truth SPF 15,  er den dagcreme jeg selv bruger på nuværende tidspunkt, selv i vintermånederne. På de seneste år, er jeg blevet ekstra opmærksom, på at beskytte min hud og så er det jo bare win win, at man så kan medbringe sine daglige produkter, selv når den står på ferie.

Der er ikke noget mere træls end når man hjemme går og passer og plejer sin hud med de rigtige produkter og så derefter tager på ferie og skal skifte hele sortimentet ud og i værste tilfælde bruge produkter som stopper porrerne helt til.

Det var blot et lille dagcreme tip herfra, og noget jeg helt klart synes, er noget som er værd at investere i! 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.