Morgenmad

En fin og anderledes morgenmads-anretning…

Godmorgen! Tænkte jeg lige ville dele den her fine og dekorative sammensætning af skyr og topping, da jeg synes det […]

november 2016

Sarah Posin

Godmorgen! Tænkte jeg lige ville dele den her fine og dekorative sammensætning af skyr og topping, da jeg synes det ser super fint ud og er noget der lige kan pifte morgenmaden lidt op og gøre den lidt andreledes og mere spændende…

Du kan egentlig bruge lige det topping som du synes er lækkert og det du lige har i skuffen. – Her har jeg brugt havregryn, rugbrødsdrys, skyr med bær smag og toppet det med frugt, chiafrø og peanutputter. Simpelt, men det giver alligevel en lidt anderledes oplevelse af måltidet!  Haps!

Hvilke andreledes anretninger bruger du selv, for at pifte måltidet lidt op?

sarah posin - signature

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.