Beauty Hårpleje Skønhedstips

En kur der dur!

Jeg er lige gået igang med at pleje lokkerne i hårkuren fra OLAPLEX – den kender i sikkert godt eller […]

november 2016

Sarah Posin

Jeg er lige gået igang med at pleje lokkerne i hårkuren fra OLAPLEX – den kender i sikkert godt eller har måske set smukke billeder på instagram, hvor de netop farver håret med hårkuren her…Om det præcis er den samme eller om den hos frisøren er “stærkere” ved jeg faktisk ikke? men den her er i hvert fald til privat brug og jeg kunne simpelthen ikke vente med at prøve den af! 

ola3

For at være helt ærlig, så er jeg simpelthen for dårlig til at prioritere dage med selvforkælelse, men når det så sjældent sker, så er det jo helt fantastisk dejligt! Håret får jo en helt anden glans og er blødt lækkert og dufter dejlig af en tur hos frisøren. 

Jeg har længe set hårkuren fra Olaplex, men har haft den opfattelse, at man kun kunne få den hos frisøren? Jeg fandt den så på nettet hos billigvoks.dk, så her så jeg lige mit snit til at prøve den af! Faktisk blev jeg lidt overrasket over hvor lille flasken egentlig er hehe? men man skal vidst heller ikke svømme håret ind i den, så det går vidst.

Har valgt lige at vise lidt forskellige hårkure, da jeg har et par andre rigtige gode…

dsc_0173

dsc_0171

dsc_0170

Jeg kendte slet ikke til mærket Björn Axén før forleden, hvor jeg besøgte et af de PR bureauer som jeg samrabejder med – men mærket er åbenbart enormt populært og stammer fra Sverige, ligesom det grønne produktet fra Maria Nila, som også bare har taget fart her i Danmark.

Lige pt. bruger jeg både shampoo og conditioner fra Björn Axén og OMG! det er for lækkert. Det er virkelig sådan rigtig frisør agtig, både i duften og resultatet af det nyvasket hår. Jeg er virkelig fan og bliver næsten helt trist af tanken om at den en dag løber tør.

Kender i ikke de der shampoo’er eller conditioner hvor håret bliver helt tørt og filtre? Jeg hader selv når det sker og man kan nærmest bare bliver ved med at proppe balsam i håret, i håb om at det bliver blødt. Det er altid ikke tilfældet hér – shampoo’en er nærmest god i sig selv, da den gør håret så lækkert!

dsc_0165

Olaplex 258 kr. | Maria Nila 219 kr.   | Björn Axén 170 kr.

Dét her er helt klar nogle af de produkter som skal hjælpe mig lidt igennem de meget kolde måneder, så lokkerne stadig kan holde sig sunde, trods kulden. 

Faktisk har jeg også en hårkur med farve, som ligger her hjemme og venter på at blive brugt (ps. jeg er en tøsepige!). Jeg har aldrig prøvet at farve mit hår, men selvom det blot er en skyllefarve, så er jeg bare lidt nervøs hehe. Hårkuren er også fra Maria Nila og de laver simpelthen de smukkeste nuancer, så jeg skal bare taget mig sammen og komme igang!

Kender du en lækker hårkur? eller hvilke tips og tricks bruger du til at holde håret smukt og sundt her i vinterperioden?

sarah posin - signature

Sponsoreret efter eget valgt, affiliate

Kommentarer

 1. Har den også. Faktisk er det kun en efterbehandling til den du får hos frisøren, som er behandling nr 1 og 2. Det er kun behandling 3 man må bruge hjemme. Man kan sagtens nøjes med 3eren men med alle tre får man virkelig det ultimative resultat og så koster det ca det samme som denne

  1. Hejsa Louise,

   Ja det kunne jeg forstå 🙂 Jeg tror da helt klart jeg må prøve den hos frisøren, hvis det kan bliver dobbelt så lækkert hehe 🙂
   Tak for det!

   Knus

 2. Lyder spændende. Jeg har lige bestilt min første olaplex, og jeg glæder mig rigtig meget til at prøve det af en af de nærmeste dage. Håret kan godt blive lidt vanskeligt her i vinterkulden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.