Beauty Skønhed

En mascara med 3 funktioner

Mange af jer ved, at jeg er kæmpe fortaler for vippeserum, heriblandt mærket M2 Lashes, som jeg selv har brugt […]

december 2018

Sarah Posin

Mange af jer ved, at jeg er kæmpe fortaler for vippeserum, heriblandt mærket M2 Lashes, som jeg selv har brugt en del gange efterhånden. Husk! Du kan finde M2 Beauty til kun 552 kr HER!

Jeg har også delt flere før og efter billeder af mit forløb, som du bla. kan finde i mit tidligere indlæg herI dette indlægget skal jeg vise jer et nyt produkt, fra samme brand, som jeg fornyligt selv har testet! Kig med her..

M2 Beauté har nemlig lavet en mascara, som jeg selv har fået øjnene op for. Jeg har i flere år brugt samme mascara, da jeg føler det er den som passer bedst til mine vipper og det resultat jeg ønsker. Når jeg taler med andre om, hvordan en god mascara skal være, så er det faktisk ret forskelligt, hvordan vi hver især ønsker vores mascara. Nogen fortrækker gummibørste, andre med fibre hår, store eller tynde børster.

 

LÆS OGSÅ: Derfor skal du vælge din shampoo med omhu

 

M2 Beauté Nano Mascara har 3 forskellige looks i sig. Det vil sige at der medfølger 3 forskellige børster, alt efter hvilken børstetype du synes bedst om. Smart! Du kan se de forskellige børster i billederne her.

 

 

Ad link  M2 Beauté Nano Mascara 289 ,-

 

 

Du kan nemt skifte børsten som du vil – den jeg har sat i hedder ‘volume’, da jeg elsker at arbejde med store børstehoveder. Det som jeg også synes er ret lækkert ved denne mascara er, at farven har den fineste sorte farve, så det giver et flot markeret øje. Derudover formår børsten også at lægge sig helt indtil hårrødderne, både på de øverste og nederste vipper, så man ikke har en kant af lyse hår. Farven dækker altså alle hår med få strøg.

Jeg har forsøgt at tage et billede af mit øje, men det er måske en smule svært at se – håber det kan give lidt et indblik i, hvordan mascaraen lægger sig og hvordan den ser ud på 🙂

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.