Beauty Hudpleje

En mere ensartet hud – på 2 sek.

Som i nok har kunne læse, i mine tidligere indlæg, så er jeg ret så vild med produkterne fra Ole […]

april 2019

Sarah Posin

Som i nok har kunne læse, i mine tidligere indlæg, så er jeg ret så vild med produkterne fra Ole Henriksen. Der er ikke noget mere lækkert end at kunne forkæle sig selv, med gode produkter, som man kan mærke effekten af..

Link: Find produkter fra Ole Henriksen – Spar op til 62%

Et nyt spændende produkt fra Ole Henriksen..

Som et helt nyt produkt i Ole Henriksen’s serie, så er der netop landet en face primer. Den kan bruges under makeup eller som “erstatning” for foundation, CC creme eller pudder.

Læs også: Sådan vælger du de rette produkter til din hudtype!

Banana Bright Face Primer giver huden en strålende og frisk glød og udvisker de små fine linjer, som vi ofte kan have ved øjne. Produktet lysner en smule, så ansigtet ser mere frisk ud. Og tro mig! Det kan ses

Link: Spar 10% på Ole Henriksen Face Primer

Jeg har længe overvejet at investere i en CC creme, da de netop efterlader huden så fin og ensartet. Jeg har faktisk haft en prøve liggende fra Young Blood, som jeg virkelig har overvejede at købe. Inden produktet her, fra Ole Henriksen landende på markedet.

Link: Spar op til 62% på produkter fra Ole Henriksen

Hvad er så specielt ved dette produkt..?

Når det kommer til hudprodukter og makeup, så prioriterer jeg virkelig de gode produkter (også selvom de ofte er lidt dyre) da produkterne ofte er fri for parabener og talkum, som ofte kan være det der er årsagen til urenheder og hudorme.

Læs også: 5 skønhedstips du MÅ prøve!

Der er noget helt specielt over de her “Glow” produkter, som Ole Henriksen laver. Jeg har tidligere haft produktet ‘Transform Plus Glow Serum’, som jeg brugte både morgen og aften – den gav også den her lys-reflekterende effekt, som bare får huden til at se meget mere frisk og glødende ud.

Link: Spar 10% på Ole Henriksen Face Primer

Hvilke produkter fra Ole Henriksen kan du anbefale? 🙂 Jeg har netop lige bestilt en ny ansigtcreme ‘Truth C-Rush Brightening Gel’, som også er en ansigtcreme som giver glød og mindsker de fine linjer.

Jeg fik anbefalet cremen af min veninde, så nu glæder jeg mig bare til at prøve den af og se om jeg bliver lige så glad for den 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.