Stil og Inspiration

En prikket lille sag

Der har været en del efterspørgelse på min instagram, efter jeg i sidste uge lagte et par billeder op, af […]

juli 2018

Sarah Posin

Der har været en del efterspørgelse på min instagram, efter jeg i sidste uge lagte et par billeder op, af min grønne prikket slå om kjole. Jeg købte egentlig den fine kjole med flæser sidste år, men har ikke fået den brugt før i år, da vejret ikke har været til det. I år får jeg brugt den flittigt, da den er helt genial at have med på ferie. Den er lavet af et materiale som hverken krøller eller er for varmt af have på – den er bare lækker og luftig til de varme sommerdage.. 

Læs også: Bedste og billigste forhandler af Birkenstock online

Da der har været en del efterspørgelse på den, har jeg været på udkig for at se om jeg kunne finde et link til jer og den fåes skam stadig, endda i mange flere farver ig flotte mønstre. Jeg har samlet et par flotte kjoler allesammen fra Vero Moda i kollagen nedenfor. Hvilken slags synes du bedst om? 🙂

Ad link Vero Moda prikket slå-om kjole 

Ad Link |

Gul slå om kjole

Slå om kjole med prikker

 Slå om kjole med blomster

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.