Stil og Inspiration

En prikket lille sag

Denne fine, prikket sag er en af mine sommer-favoritter og der var en del som skrev på den, da jeg viste den frem på et billede i sommers. Du kan finde den lige i, i et hav af forskellige mønstre og farver..

juli 2018

Sarah Posin

Reklame links

Der har været en del efterspørgelse på min instagram, efter jeg i sidste uge lagde et billede op, af min grønne prikket slå-om kjole. Jeg købte egentlig den fine kjole med flæser sidste år, men har ikke fået den brugt før i år, da vejret ikke har været til det.

I år får jeg brugt den flittigt, da den er helt genial at have med på ferie. Den er lavet af et materiale, som hverken krøller, eller er for varmt af have på – den er bare lækker og luftig til de varme sommerdage. Kjolen er både fin med en lille stillet, men kan også bruges med et par sandaler, for et mere afslappet look.

Faktisk har jeg lavet en guide til jer, hvor i kan finde billige Birkenstock på nettet. Hop ind på indlægget her!

 

Find Vero Moda prikket slå-om kjole

 

Jeg har naturligvis fundet kjolen på nettet, så de af jer som har skrevet på den, også har mulighed for at få fat i den. Kjolen fåes endda i flere farver og flotte mønstre og man får jo nærmest lyst til at købe en af hver.

Hvilken kjole, mønster og farve synes du bedst om? 🙂

 

 

Se alle kjoler fra Vero Moda

 

Der findes jo et hav af smukke kjoler. Et andet sted som jeg også ofte kigger efter enten hverdags kjoler eller festkjoler, er NA-KD. Som jeg altid synes laver de fineste styles, som følger moden og så endda til en virkelig fornuftig pris!

Jeg er ofte inde og kigge på NA-KD, hvilke nyheder de har fået og hvilke samarbejder de laver med de forskellige influencers.

 

Besøg NA-KD og find de nyeste trends

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.