Beauty Hårpleje

En snak om det uønsket hårvækst..

Okay.. emnet her er måske ikke det mest sexede, men alligevel noget de fleste af os står overfor. Derfor tænker […]

december 2018

Sarah Posin

Okay.. emnet her er måske ikke det mest sexede, men alligevel noget de fleste af os står overfor. Derfor tænker jeg, i anledning af nytårs, hvor ben og armhuler muligvis skal blottet, at emnet vil passe meget godt ind. Jeg vil fortælle lidt om mine erfaringer og hvad jeg har haft mest gavn af..

Igennem de sidste 5,6 år har jeg benyttet mig af voksbehandling til hjemmebrug. Jeg er SÅ glad for at være blevet præsenteret for dette, da det virkelig har hjulpet mig, til et meget pænere resultat. Ingen stubbe, irritationer eller bekymringer om at skulle huske at barbere!

 

LÆS OGSÅ: Derfor skal du vælge din shampoo med omhu

 

Jeg har altid benyttet mig af voks til hjemmebrug, da jeg synes det er meget dejligt selv at kunne gøre, fremfor at gå på en klinik. De er formentlig meget dygtigere, men man kan virkelig spare nogle penge og tid, ved selv at kunne vokse sig.

Dog har jeg ikke været alene om det, da det ofte kan være lidt svært at tage tilløb til at hive voksstriperne af. Gør det ondt? Ja det gør nuller naller! Især de første gange, hvor hårene er helt stride. Men der er håb forude! For med tiden bliver hårene tyndere, blødere og der kommer færre og færre hår, jo flere gange du benytter dig af voksbehandling.

Idag kan der snildt gå op til 2 måneder, før jeg igen skal vokses. Det er seriøst noget af det bedste, ikke at skulle bekymre sig om!

 

Ad links Face wax strips HER, Bikini wax strips HER

 

Jeg har endnu ikke prøvet at vokse mine armhuler eller ben, da jeg egentlig har det helt fint med at barbere. Til mine ben og armhuler bruger jeg en god skraber og en skånsom barberskum uden parfume, som gør det lettere at se hvilke områder man har shavet. Derudover går barberskummen også ind og forbygger evt. knopper og irritationer i huden. Det fungere virkelig fint!

 

LÆS OGSÅ: En god mascara, med 3 funktioner!

 

Som noget helt nyt, prøvede jeg forleden at tage de små dun på min overlæbe, da de sommetider irritere mig lidt, når lyset falder ind. Hæhæ Her brugte jeg de små fine ‘face wax strips’ som vist på billedet. Det var super nemt selv at vokse og jeg havde egentlig forventet at det ville gøre mere ondt.

Nu er min overlæbe helt fin og glat. Dejligt!

 

Ad links Parfumefri barberskum HER, Venus barberskraber HER

 

Her er mit lille shaving kit. Enkelt og effektivt! Jeg elsker min lille venus skraber, som kan hænges op i badet, med en lille sugekop. På selve skraberen sidder et lag, som gør huden super blød og får processen til at virke meget nemmere.

I pakken medfølger 2 barberblade og skulle man løbe tør, kan man altid købe løse barberblade, som faktisk kan findes ret billige i linket her! 

 

LÆS OGSÅ: Fine gellack farver, til jul & nytår

 

Tip til barbering! Fiks det under badet, når din krop har været under vandet i lidt tid. Sluk evt. for bruseren og påfør din barberskum og shave løs!

Tip til voks til hjemmebrug! Varm din voks op i hånden, ved at gnide på papiret. Påfør voksen på ren hud og hold huden stram med den ene hånd, når du hiver voksen af. MEGET VIGTIGT! I pakken medfølger en aloevera creme, som påføres efter voksbehandlingen – den fjerner nemt rester af voks, hvis der skulle sidde noget tilbage.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.