Blandet Kosttilskud

Energi til dig som ikke drikker kaffe

Måske har du hørt om det før? Jeg har i hvert fald bemærket ordet ‘Guarana‘ på flere energiprodukter, her i […]

marts 2018

Sarah Posin

Måske har du hørt om det før? Jeg har i hvert fald bemærket ordet ‘Guarana‘ på flere energiprodukter, her i bland energidrikke. Kosttilskudet fåes i mange forskellige afskygninger – men det kosttilskud jeg har fat i, er ren og rå Guarana pulver. Det bidrager til øget energi og derfor kan du anvende kosttilskudet, hvis du eksempelvis ikke drikker kaffe eller vil undgå diverse E-numre, i de ellers ret kunstige energidrikke og stadig opnå forøget energi.

Hvordan kan du anvende Guarana pulver i din hverdag? Læs med her..

Læs også: 5 sunde kosttilskud du skal tilføje din smoothie


Sådan kan du bruge rå Guarana pulver:

Tilføj 1 tsk. 2-3 gange dagligt, i enten..

  • Din smoothie
  • Proteinshake
  • Som drys over din morgenmad
  • Rørt i et glas vand eller juice

Jeg er begyndt at bruger Guarana i min smoothie, som jeg typisk får til morgenmad. Det er en dejlig, nem og hurtig måde at starte morgnen på. I mit tidligere indlæg ‘5 sunde kosttilskud, du kan tilføje din smoothie‘ skriver jeg lidt kort om kosttilskudet og hvordan jeg anvender min lille smarte smoothie blender, som er virkelig nem og ikke mindst hurtig at rengøre 🙂

Laver du selv smoothies? og har du i så fald nogle kosttilskud, som du anbefaler? Del endelig dine bedste tips i kommentarfeltet.

Tak fordi i læser med. Knus!

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.