Beauty Hudpleje Skønhedstips

Et grønt mirakel, som dækker bumser..

Annonce| Du har måske prøvet det der, med at dække en bums helt forgæves? og at den gentagende af gang […]

oktober 2019

Sarah Posin

Annonce| Du har måske prøvet det der, med at dække en bums helt forgæves? og at den gentagende af gang vælger at poppe frem under makeuppen.

Bumser er noget af det mest irriterende at vågne op til og sjovt nok dukker de altid op, når man mindst har brug for det.

Jeg har aldrig helt vidst hvordan jeg skulle dække dem, da jeg ikke er den store bruger af foundation, concealer og andre dækkende produkter..

Sådan dækker du bumser og urenheder..

Jeg har i flere år brugt en løs mineral foundation fra Youngblood, som jeg elsker SÅ meget! Den blender sig så fint og natuligt ind i huden og efterlader huden med en let, dækkende farve.

Derudover holder den sig flot hele dagen, selv efter en hård og svedig træning

Læs også: Guide: Sådan farver du dine bryn & vipper

De sidste par uger, har jeg virkelig haft brug for ekstra forstærkning, da min hud har fået nogle udbrud.

Måske skyldes det vejrskiftet, eller en stressende periode med flytning osv. MEN! Jeg har fundet et virkelig effektivt produkt, som gør det nemt og hurtigt, at dække urenhederne.

FØR – EFTER
| Link |
Nilens Jord Conceal It

Beklager for det ikke så kønne billede Men her er virkeligheden og måske du af og til selv kender til den.

På billedet her, kan du se hvordan jeg har dækket mine urenheder på kinden, samt dækket min mørke plet i tændingen.

| Link |
Nilens Jord Conceal It

Her kan i se produktet ‘Conceal It fra Nilens Jord‘, som kommer i en fin lille palette, med 3 nuancer. På billedet her kan i se, hvordan jeg har lagt den grønne farve over min røde bums Den har nu en ret effektiv dækkeevne.

Hvorfor skal man vælge en grøn concealer?

Farven grøn, lyder måske lidt mærkelig, at skulle male sit ansigt med? Men faktisk går den grønne farve ind og neutraliserer den røde farve i huden, som gør det muligt at kunne dække de røde plamager og urenheder.

Sådan bruger du, din consealer palette..

Man kan nemt gå ind og blende de 3 forskellige nuancer sammen, da concealer paletten fra Nilens Jord, har en cremet konsistens.

Selvom konsistensen er cremet og let at påføre, med enten en finger, eller en pensel. Så tørrer den faktisk ret hurtigt ind i huden, så du nemt kan smide en pudder over, uden at du igen fjerner den dækkende effekt.

Læs også: Bedste ansigtsmaske, til ekstra fugt & pleje

Du kan også sagtens bruge de lyse nuancer i paletten, til at dække mørke rander under øjnene 😉 Smart! Alt i ét palette kit.

| Link |
Nilens Jord Conceal It

Er du i tvivl om hvilken nuance du skal dække med? Så er her en hurtig gennemgang, over hvilke nuancer du kan dække med, for at få det bedste resultat..

  • Rødme: den grønne farve neutralisere den røde farve, og vil derfor egne sig rigtig godt til at dække bumser, eller rødme i huden. Du kan også mikse gul og grøn fra din palette. Så er du sten sikker på, at bumsen er long gone!
  • Mørke rande: den orange nuance egner sig bedst til, at dække de mørke rander, som vi ofte kan have under øjnene. De mørke rander vi har, er ofte blålige eller med et lilla skær – derfor skal den dækkende farve være orange, eller gul i nuancen.

Jeg håber i kan bruge indlægget her, hvis i en dag skal i kamp mod en uventet bums, trætte øjne eller blot har andre små skønhedsfejl, som i ønsker at skjule for en stund 🙂

Pøj pøj med det!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.