Beauty Kosttilskud Skønhedstips

Et kosttilskud de fleste af os mangler

De fleste af os mangler det, men tænker vi egentlig over det i hverdagen? Se her, hvorfor de fleste af os netop mangler D vitamin..

januar 2021

Sarah Posin

Sponsoreret

Hvilke kosttilskud er bedst og hvilke kosttilskud har vi ekstra brug for? Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, da mulighederne jo er uendelige. Der findes simpelthen et hav af forskellige muligheder, indenfor kosttilskud, men hvilke tilskud er egentlig de vigtigste? Og hvilke kosttilskud har vi brug for, som et supplement til vores kost.

Her er et af mine fortrukne kosttilskud, og hvorfor jeg netop altid har dette i min daglige rutine..

D-Vitamin, også kaldet solens vitamin, er det vitamin som vi bla. får igennem solens stråler. Men hvorfor er d-vitamin så vigtigt for os? Og hvad har det af fordele?

D-vitamin sikre bla. den rigtige balance i immunsystemet og øger optagelsen af kalk, som er en nødvendighed for at vores knogler og tænder kan holde sig sunde og stærke.

 

Find D-Vitamin her

 

D-vitamin dannes i huden, når vi er i kontakt med solens stråler. Derfor har vi også en del måneder, hvor vi netop ikke er i stand til at få tilstrækkeligt nok med d-vitamin, da årstiden jo kan være lidt imod os.

Du kan sagtens finde d-vitamin i kosten, som de fede fisk, kød, mælk, æg og ost, men dog kun i begrænsede mængder.

Derfor er kosttilskud altid et rigtig godt supplement, som det også ligger i ordet ‘kost-tilskud‘, så er det et tilskud vi tager ved siden af en sund og varieret kost, fordi vi netop har svært ved at få den rette mængde igennem kosten alene.

 

Jeg har brugt de vegansk D3 vitaminer fra mærket Berthelsen i en længere periode, da jeg synes de er behagelige at sluge og så giver de mig en hvis tryghed, da jeg ved at mærket er dansk produceret og har mange års erfaring indenfor kosttilskud.

Jeg tager 1 kapsel om dagen, som en fast del af min morgenrutine.

Som i kan se på billedet, er det en lille bitte kapsel, som kan sluges uden det mindste problem. Produktet her er et vegansk kosttilskud, men du kan også sagtens finde samme variant, i den almindelige udgave, hvis du fortrækker det. 🙂

 

Find alle Berthelsen kosttilskud her

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.