Blandet

Et nyt kapitel i mit liv..

Som overskriften lyder, er et nyt kapitel nu startet. Jeg har pakket alt hvad jeg ejer og kørt mod sjælland, […]

august 2019

Sarah Posin

Som overskriften lyder, er et nyt kapitel nu startet. Jeg har pakket alt hvad jeg ejer og kørt mod sjælland, hvor et nyt spændende kapitel nu skal starte.

De helt dybe, private indlæg er ikke det man finder flest af, her på min blog – men jeg vil nu gerne dele denne store begivenhed med jer.

Måske nogle af jer selv går med tankerne om at flytte?

Hvorfor flytter jeg?

Det er ret angstprovokerende, at rive pælene op og rykke fra de trygge, vante rammer – da man ikke ved hvad der venter forude. Jeg tror dog det er meget sundt, at ryste tingene lidt på hovedet og se livet i andre positioner.

Jeg er født og opvokset i Århus, det er her trygheden ligger og her både min familie og veninder er. Frederik og jeg har nu kendt hinanden i 2 år, hvor vi har pendlet frem og tilbage imellem Århus og København.

Et nyt kapitel skal starte sammen og jeg glæder mig helt vildt meget, til at få en hverdag og et liv sammen. København byder på så mange ting og gud ske tak og lov for Gps’en, så skal det nok kunne lade sig gøre, at finde rundt 😉

Tights – EYDA | Sneakers – Nike P-6000

Hvad er mine planer i København?

Heldigvis kan jeg bringe bloggen med videre til København – derudover har jeg fået en spændende mulighed, for at medvirke som designer for sportstøjsfirmaet EYDA, som i sikkert allerede har set på de sociale medier 🙂 Det er også de fine sorte tights, som jeg har på, på billedet ovenover

Den 1. september overtager vi vores nye lejlighed, på Østerbro og jeg glæder mig så meget, til at tage jer med på vores lille “bolig” projekt.

Har du selv rykket pælene op og flyttet længere væk? eller går du med tanker om at flytte?

Måske du har nogle gode råd til, hvordan man falder hurtigt til, i en ny by 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.