Blandet Skønhed

Når du skal af med urenheder…

(Sponsoreret) Det her er altså ret interessant.. Jeg har før rost de her såkaldte mælkesyrebakterier (også kaldet Probiotika) helt til […]

maj 2017

Sarah Posin

(Sponsoreret) Det her er altså ret interessant.. Jeg har før rost de her såkaldte mælkesyrebakterier (også kaldet Probiotika) helt til skyerne, da jeg længe har taget dem i form af kosttilskud. Det er nok et af mine absolut favorit kosttilskud – du kan læse mere om dem i indlægget her.  MEN de har altså en ret positiv effekt og nu kan de så fåes i skønhedsprodukter, med samme effektive virkning!  Juhuuu…

For nogle måneder siden modtog jeg et “introduktionssæt” fra LACTOClear og blev egentlig ret glad for produkterne. Heldigvis var jeg så heldig at få lov til at lave dette samarbejde, så jeg kan tippe jer om produkterne og ikke mindst teknologien bag!

Jeg har selv døjet lidt med min hud i sin tid; urenheder, knopper og bumser hist og pist, da alt den træning, sved osv. bare er heaven for bakterierne. LACTOClear har udviklet en serie, som er beregnet til ansigtet og de bakterier vi ønsker at komme af med. De har faktisk delt nogle ret vilde før og efter billeder, som kan ses i linket her!


FaceWash – Som fåes i en virkelig lækker skum-pumpe eller hvad man kalder det  Den er super let at vaske ansigtet i og den fjerner alt snavs og huden efterlades lækker blød. Jeg hader selv følelsen af, at huden tørre helt ind efter sådan en omgang rens, men det er ikke tilfældet her

Exfoliationg Cleanser – Er en meget skånsom skrub. Normalt plejer jeg ikke at bruge skrub til ansigtet, da jeg har en eller anden forstilling om, at det ikke er godt for huden? Den her er ret skånsom og skal altså kun anvendes 2 gange om ugen. Huden føles virkelig lækker og efterlades mere sund og frisk at se på.

Active Creme – Det her er selve ansigtcremen, som jeg både bruger dag og nat. For mig er en god ansigtcreme virkelig vigtigt, da jeg hader klistrede, fedtet og skinnede hud. Den føles lidt specielt når man smører den ud (synes jeg), men den suger rimelig hurtigt ind, så jeg kan faktisk allerede ligge min pudder lige efter. Kan man se forandring eller er det blog noget man bilder sig ind? eller ser man sig nogle gange blind på resultatet? Det synes jeg er lidt svært, men jeg synes faktisk at min hud ser mere frisk, sund og glødende ud.


LACTOClear Probiotic Skincare System (meget langt ord ) kan købes enkeltvis, men også som et samlet sæt HER. Jeg synes det er ret interessant med de her mælkesyrerbakterier og jeg så faktisk en udsendelse i Go morgen Danmark, hvor deres faste beauty ekspert var inde og forklare om denne nye probiotisk teknologi og siden da, tænkte jeg ‘holy moly, det skal jeg prøve’ 

Lad mig hører om der er nogen af jer som har prøvet produkterne her, eller andre ligende?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.