Stil og Inspiration

Et smykke, med en helt speciel betydning..

Et smykke kan have en helt specielt betydning. Det kan være, at du har fået smykket tilbage i dåbsgave, et […]

maj 2019

Sarah Posin

Et smykke kan have en helt specielt betydning. Det kan være, at du har fået smykket tilbage i dåbsgave, et gammelt arvesmykke, eller fra en helt specielt person..

Jeg elsker når mine smykker har en helt speciel betydning. At jeg enten har købt eller fået smykket af en person, som jeg kan mindes. Derudover elsker jeg også at give smykker, som en symbolsk gave. Så personen kan mindes mig eller en speciel dag 🙂

Jeg har bla. givet Frederik en halskæde og et armbånd, så han altid kan have mig tæt på sig 😉

Et smykke med en helt speciel betydning..

Sidste år var min mor så uheldigt, at have indbrud i sit hus. Hun fik desværre stjålet en masse smykker. Inklusiv mit gamle barndomsarmbånd, som jeg fik da jeg blev født.

Det var det fineste lille sølv armbånd, med små elefanter i kæden. Vi havde længe overvejet, om vi skulle få lavet armbåndet større, så jeg kunne bruge det idag. Men besluttede os for at gemme det, som det var, så jeg en dag kunne give det videre.

Vi var begge så triste, da armbåndet blev stjålet. Specielt min mor, som faktisk gik ud og købte et helt nyt, som skulle være en “erstatning”, for mit mistede armbånd.

Link: Camille Brinch mellem panzer armbånd

Jeg havde længe haft dette mellem panzer armbånd fra Camille Brinch, på min ønskeliste, både til jul og fødselsdag. Det vidste min mor, så hun var så sød at overraske mig med et nyt, fint armbånd. Som nu har en helt ny betydning.

Hver gang jeg kigger på det, mindes jeg mit fine elefantarmbånd fra min barndom og min mor og hendes betænksomhed.

Dét her armbånd skal ihvertfald følge mig i mange år, og forhåbentlig gives videre en dag.

Min smykke samling..

Faktisk har jeg haft armbåndet på, ligesiden jeg fik det. Jeg har endda trænet og badet som en tosse og kvaliteten er bare helt i top.

Jeg har valgt at opgradere, med et par ekstra smykker og har nu både en mellem panzer halskæde, lille panzer halskæde og en fin krystal ring. Som også ses på billedet ovenover 🙂

Link: Find alle smykker fra Camille Brinch her!

Jeg elsker at smykkerne er så enkle i sit udtryk, men stadig med et feminint og råt look. Derudover er de så fede at style, på forskellige måder og kan mikses med alle typer af smykker, til alle anledninger.

Kvalitetssmykker..

Smykkerne fra Camille Brinch er alle lavet i 100% sterling sølv og kommer også i 18 karat forgyldning, på sterling sølv. Jeg elsker virkelig også de forgyldte smykker, men jeg har dog valgt at gå med sølv, da det passer bedst til de andre smykker jeg har.

Camille, som laver smykkerne, er fra Århus og sidder selv og designer smykkerne. Bare det, synes jeg er total fedt, når man vælger at købe et smykke.

Derudover var Camille en af de første, til at bringe liv i den gamle panzer kæde og gøre den trendy igen. Og det har hun lavet en hel panzer kollektion ud af, som også ses rigtig mange steder i modebilledet.

Har du set alle de fine smykker fra Camille Brinch? Ellers kan du klikke forbi hjemmesiden, i linket her!

Kommentarer

    1. Hej Astrid 🙂
      Det er en gammel ring fra Hvisk – jeg ved ikke om de stadig laver smykker eller om det kun er tasker nu 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.