Beauty Negle Skønhedstips

Et tip til stærke, flotte sommernegle..

Som de fleste af jer sikker har bemærket, så er jeg jo ret stor fan af at lave mine egne […]

juni 2019

Sarah Posin

Som de fleste af jer sikker har bemærket, så er jeg jo ret stor fan af at lave mine egne hjemmelavet gellack negle. Først og fremmest, er det SÅ simpelt at lave og så holder neglene sig flotte og stærke i op til 3 uger.

Læs også: Sådan laver du dine egne gellack negle

Som et lille nyt supplement hos mig, har jeg netop lige fået disse fine neglelak farver ind af døren. Farverne er fra CND og er købt hos billigvoks.dk. De har ofte de bedste tilbud på blandt andet CND og alt det grej jeg plejer at bruge, for at lave gellack negle.

Du kan finde alle de fine neglelakker fra CND & gellack fra L.A.Q, i linket her!

| Link |
Find alle farver fra CND

Gellack har jeg efterhånden brugt i en del år – jeg elsker det fine, blanke resultat det giver. Derudover er det nemt at grå sig et par lange, naturlige negle, da gellackken styrker neglene og gør, at de har svære ved at knække.

Læs også: Vitaminer til langt hår & stærke negle

Hvad er forskellen på CND VINYLUX & Gellack..?

CND VINYLUX har lavet en helt speciel neglelak, som har lidt samme styrkende effekt, som gellack. Her fungerer det på samme måde, som en helt almindelig neglelak.

Du påfører 2 lag farve, men afrunder til sidst, med et lag top coat, som får neglene til at holde længe og dermed også styrker neglene.

Produktet skal ikke hærdes under UV lampe, som gellack skal og her skal ikke files og forberedes nær så meget. Lakken holder i ca. 7 dage, hvor det derefter nemt kan fjernes.

| Link |
CND SolarOil Nail

Et sidste lille negle-tip herfra.. Så kan jeg virkelig anbefale at medbringe en negleolie, i din taske, som fast inventar ved sengekanten eller ved skrivebordet.

Bedste pleje til negle der deler sig..

Olie på neglerødderne kan nemlig gøre kæmpe underværker, for hvordan dine negle tager sig ud.

Jeg er ikke altid selv god til at huske det, men hvis jeg har den stående eller liggende i min håndtaske husker jeg det oftere.

Hvis dine neglebånd ser tørre ud eller har du negle der ofte deler sig i to. Så er en negleolie et rigtig god tip! Du behøver ikke bruge neglelak eller gellack. Det er også super sundt til de “naturlige” negle 😉

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.