Beauty Hårpleje Skønhedstips

Få de helt perfekte bryn!

Øjenbryn definere virkelig ansigtet og kan gøre en kæmpe forskel på ens udseende. Nogen har små øjenbryn, andre store fylde […]

januar 2019

Sarah Posin

Øjenbryn definere virkelig ansigtet og kan gøre en kæmpe forskel på ens udseende. Nogen har små øjenbryn, andre store fylde bryn – det er vidt forskelligt, hvordan man fortrækker sine bryn og hvad der lige kan lade sig gøre udfra ens naturlige bryn.

Der findes flere måder hvorpå man kan bringe lidt liv til ansigtet. Jeg kommer her med mine bedre råd, til de flotteste naturlige øjenbryn. Kig med her..

 

LÆS OGSÅ: Få fyldigere bryn med serum – se mine før & efter billeder 

 

Sådan tegner du dine bryn..

Step 1: Når jeg markere mine bryn, starter jeg altid med minbrown pen, som på den ene side har en lille børste og den anden side en blyant med farve. Jeg starter med at frisere mine bryn på den måde som de skal sidde – herefter tegner jeg en lige streg under mit bryn, som flugter hele vejen hen, hvor brynet laver sit naturlige knæk. Herfra tegner jeg det yderste af brynet og tværer farven ud i hele brynet, med børsten. På den måde bliver brynet ikke nær så markeret, men alligevel bliver det tegnet op på en naturlig måde.

Step 2: Til sidst bruger jeg min brown gel, som jeg er blevet ret afhængig af! Den holder brynet på plads og giver en lille smule farve til hårene. Den her brown gel holder brynet “stift”, så det holder formen hele dagen. Jeg kan simpelthen ikke undvære min øjenbryns gele, da jeg specielt har brug for at holde styr på mine hår, for at opnå den form som jeg ønsker

 

Links | Brown gel, Brown pen

 

Permanent hårfarvening af bryn & vipper..

Et andet lille tip, til at bringe lidt farve til brynet, på en meget flot og naturlig måde. Det kan du gøre ved at farve dine bryn og vipper med permanent hårfarve. Det lyder måske lidt farligt, da jeg skriver permanent, men det er faktisk det samme,  som du kan få gjort hos din frisør, når de tilbyder at farve dine bryn og vipper. Faktisk er det helt præcis samme produkt og noget jeg selv har gjort i flere år efterhånden.

 

LÆS OGSÅ: 5 skønhedstips du IKKE må gå glip af! 

 

Mine hår er ret lyse af natur og når jeg får lidt sol, bliver de blot lysere – så ved at bruge det her permentete farve til bryn og vipper, får man en rigtig fin og naturlig farve, så man faktisk godt kan være bekendt, at bevæge sig udenfor døren uden makeup 😉

Her kan i se en video, hvor jeg viser step by step, hvordan man nemt og hurtigt kan farve sine bryn, med hjemmefarve. Jeg håber i synes godt om videoen 🙂

 

 

Procedureren er super simpel! Og noget du sagtens kan gøre alene derhjemme..

  • Du blander ca. 2 cm farve fra tuben (her) og drypper ca. 10 dråber væske (her). Bland det evt. i et lille shotsglas, hvis du har det!
  • Brug en gammel mascarabørste eller den medfølgende pind, til at påføre den opblandet farve, på dine bryn og vipper
  • Sørg for ikke at ram huden alt for meget – hvis det sker kan du købe produktet (her) som fjerner overskydende farven fra huden, på ingen tid! Men gør dig umage og påfør kun farven på hårene og pas på ikke at få farven i øjnene, da det kan gøre rimelig ondt (jeg taler af erfaring!)
  • Lad farven sidde på 5-10 minutter. Hold øje undervejs, da nogen absorbere farven hurtigere end andre. 
  • Fjern farven med vand på en vatrondel, svamp, vådservietter eller hvad du lige har ved hånden 🙂

 

Link | Farve , Opblandingsvæske, Remover

 

Wupti! Flotte naturlige bryn og vipper på ingen tid! Går du f.eks sjældent med mascara, så kan det her virkelig anbefales, da det giver så meget til ansigtet!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.