Skønhed

Serum til håret: Sådan får du længere & fyldere hår, på kun 3 uger

I samarbejde med Revitalash.dk | De seneste år har der været rigtig meget fokus på serum til bryn og vipper, […]

september 2020

Sarah Posin

I samarbejde med Revitalash.dk | De seneste år har der været rigtig meget fokus på serum til bryn og vipper, da det virkelig er et produkt, som skaber flotte resultater.

Måske har du selv prøvet de effektive dråber, eller også kender du helt sikkert nogen som har.

Jeg har tidligere delt mine erfaringer, med bla. vippeserum og delt mine før og efter billeder med jer, her på bloggen. Selvom jeg on-and-off har brugt serum i nogle år, så kommer det stadig bag på mig, hvor effektive de små dråber egentlig er. Og hvilke vilde resultater de hver gang giver.

Læs også: Sådan får du lange naturlige vipper med serum

Plejende produkter til et sundt hår

Revitalash er et af de brands, som virkelig har vundet min tillid, når det kommer til produkter, som skal give synlige resultater.

Af den grund var jeg også meget åben for at teste deres nye produktlinje til håret. Og jeg har glædet mig enormt meget, til at se om produkterne kunne skabe resultater, som deres bryn og vippeserum jo gør.

Jeg har i en lille måneds tid testet Revitalash shampoo og conditioner, samt et andet meget spændende produkt – Volume Enhancing hårskum, som er bygget udfra alt det vi piger elsker, ved den populære serum til bryn og vipper.

Kombinationen er de her 3 produkter, er simpelthen noget af det lækreste og tro det eller ej. Jeg kan faktisk se en markant forskel. Billederne kan du finde lidt længere nede, i indlægget.

Et produkt mod tyndt hår, som sætter gang i hårvæksten

Revitalash shampoo og conditioner er fyldt med nærende ingredienser, som genopretter et skadet hår og bidrager til at holde en sund hovedbund. En af de vigtige faktor for at vokse sig et sundt hår.

Når man bruger produktet, kan det tydelig mærkes. Hvordan det renser håret helt dybden og efterlader hovedbunden dejlig frisk. En god shampoo og en plejende balsam er vigtigt, når vi prøver at vedligeholde et sundt hår.

Men som jeg skrev tidligere har jeg jo testet deres Volume Enhancing hårskum, som eftersigende skulle gå ind og aktiverer hårvæksten og få håret til at vokse sig fyldigere.

Det produkt vil jeg kommer ind på her..

Mine før & efter billeder

Da jeg begyndte mit forløb med Revitalash, tog jeg som det første et billede for at kunne følge bedre med i processen. Det kan altså anbefales, da man sommetider kan stirre sig lidt blind på resultatet.

Faktisk havde jeg en mailkorrespondance med Revitalash, hvor de skrev at det ikke var sikker, at jeg ville kunne se nogen markant forskel på mit hår. Da mit hår i forvejen er ret langt og kraftigt, men jeg ville nu gerne give det et forsøg.

Det sted som jeg har behandlet, er mine tindinger. Et af de steder, hvor jeg føler mit hår kan være en smule tyndt.

Og prøv nu lige at se de her billeder!

Før & efter billeder – under 1 måned imellem

Find produktet her & SPAR 20% med koden: POSIN20

Ikke nok med at jeg kan mærke en forskel, så kan jeg rent faktisk også se at der er kommet mange nye hår til, når jeg sammenligner disse to billeder.

Mere hår i tindingerne, på kun 3 uger

Førhen har mine tindinger været en smule tynde. Det har ofte været synligt, når mit hår har været oppe i en hestehale.

Det er ikke noget, som sådan har gået mig på, men nu fik jeg muligheden for at teste produktet og se om det egentlig kunne give nogle synlige resultater.

Jeg er virkelig blevet positivt overrasket igen, igen. Som jeg jo egentlig også gør, hver gang jeg bruger serum til mine vipper. Det er sjovt, hvordan jeg gang på gang kan blive overrasket, når jeg jo egenlig godt ved, at produkterne virker og giver vildt flotte resultater 🙂

Jeg synes det er helt fantastisk, at det faktisk er muligt at løse de her små hår problemer selv. Uden at man nødvendigvis skal ind på en klinik og betale dyre domme for en behandling.

Volume Enhancing hårskum har den helt unikke egenskab, som vi også kender fra vippeserum. Produktet stimulerer hårvæksten og vækker håret til livs og på meget kort tid bliver hårvæksten stimuleret, og en masse nye hår vokser til.

Selvom produktet ligger lidt i den dyre ende, som vi også kender fra vippeserum. Ja, så giver produkterne altså resultater som vi kan stole på og så må det nok være alle pengene værd, i sidste ende.

Husk, at du lige nu kan SPARE 20% på Revitalash med koden: POSIN20

FØR BILLEDE

EFTER BILLEDE

Hvordan bruger man produktet?

Volume Enhancing fra Revitalash kommer i en lille pumpe, som giver en let, hvid mousse. Den påfører du, de steder hvor du ønsker kraftigere hårvækst.

Jeg bruger moussen i rent, håndklædetørt hår. Et par pump i håndfladen, hvorefter jeg masserer produktet ind i hovedbunden.

Produktet er helt neutral i både duft og koncistens. Og det hverken fedter, eller har nogen påvirkning på din styling, eller hvordan håret føles 🙂

Har du prøvet andre ligende produkter, som enten har fået dine vipper, bryn eller hår på hovedet til at vokse? Smid endelig dine erfaringer under indlægget her. Jeg vil vildt gerne hører, hvad du kan anbefale 🙂

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.