Beauty Negle

Smukke vinter & efterårsfarver med Gellack!

Som i allerede ved er jeg stor fortaler for Gellack og laver stort set et nyt sæt negle hver 3-4 […]

oktober 2016

Sarah Posin

Som i allerede ved er jeg stor fortaler for Gellack og laver stort set et nyt sæt negle hver 3-4 uge. Det er super nemt og jeg elsker at jeg selv kan lave det hjemme, så man netop er fri for at rande til negleteknikker hvergang farven er vokset ud. Der er flere fordele ved Gellack, både at det styrke ens egne negle, så de kan holde til alt fra rengøring til hård styrketræning! Jeg er altid lidt på lur efter nye farver og har netop lige modtaget de her to farver – Antracit og Wine red, som jeg allerede har taget i test. 

s2

Jeg glæder mig altid til at få en ny farve på, men vælger altid farverne efter at de kan passe til de meste. Om sommeren kan jeg godt lide lidt mere pang, da man har en smule mere tan end de kolde måneder. Derfor har jeg fundet nogle lækre efterårs-og vinterfarver fra L.A.Q som du kan se på billedet her – Hvilke farver synes du bedst om?

qSyrah, Rouge metal, Oyster glaze, Purple

 

sarah posin - signature

Sponsoreret

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.