S1

Smukke vinter & efterårsfarver med Gellack!

Som i allerede ved er jeg stor fortaler for Gellack og laver stort set et nyt sæt negle hver 3-4 uge. Det er super nemt og jeg elsker at jeg selv kan lave det hjemme, så man netop er fri for at rande til negleteknikker hvergang farven er vokset ud. Der er flere fordele ved Gellack, både at det styrke ens egne negle, så de kan holde til alt fra rengøring til hård styrketræning! Jeg er altid lidt på lur efter nye farver og har netop lige modtaget de her to farver – Antracit og Wine red, som jeg allerede har taget i test. 😊

s2

Jeg glæder mig altid til at få en ny farve på, men vælger altid farverne efter at de kan passe til de meste. Om sommeren kan jeg godt lide lidt mere pang, da man har en smule mere tan end de kolde måneder. Derfor har jeg fundet nogle lækre efterårs-og vinterfarver fra L.A.Q som du kan se på billedet her – Hvilke farver synes du bedst om?

qSyrah, Rouge metal, Oyster glaze, Purple

 

sarah posin - signature

SponsoreretThis Post Has 4 Comments

 1. Sarah Posin

  Hejsa Melissa
  Det har du helt ret i 🙂 Det er nemlig svært og lidt besværligt at fjerne igen.
  Før i tiden pillede jeg det af, men det ødelagde rimelig meget neglene – så nu er jeg begyndt at lave et acetone bad og det virker rigtig godt!
  Hvis du laver en stor skål med kogt vand og tager en mindre skål ned i det kogende vand. I den lille skål skal der være acetone, som så bliver “varmet” op af det kogende vand som er rundt om 🙂 Så putter du alle fingerne ned i det varme acetone og lader dem være der i lidt tid, så kan du undervejs tage fingrene op og skrape lakken af.
  Det er også en lidt længere process, da du tager hænderne op og skraper lidt og ned med dem igen og op og skrape lidt igen og ned igen 🙂 Men på den måde skåner du altså dine negle lidt mere.

  Håber det gav lidt mening 🙂
  Ha’ en dejlig dag

  Kh Sarah

 2. Sarah Posin

  Jo det har du ret i Jette 🙂 Men du kan få dem mange steder, bla. her >> http://bit.ly/2eEQFsV
  De er ikke specielt dyre og de holder for evigt! Det tager kun 3 sek. at hærde i lampen og man er fri for at vente på at det tørrer ligesom neglelak (hehe det kokser altid for mig 😀 )

  Kh Sarah

 3. jette clausen

  skal i ikke bruge en UVA lysmaskine for at lave dem?

 4. Melissa

  Hej Sarah.
  jeg bruger selv Gellack men jeg har store problemer når jeg skal skifte farve da det er rigtig svært at fjerne. Har du nogle tips og tricks til at gøre det lettere ? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.