Stil og Inspiration

FESTKJOLER PÅ BUDGET

‘-15% på allerede nedsatte kjoler – Perfekt timing! Næste weekend fylder jeg nemlig 25 og i den andledning har jeg […]

oktober 2015

Sarah Posin

‘-15% på allerede nedsatte kjoler – Perfekt timing! Næste weekend fylder jeg nemlig 25 og i den andledning har jeg inviteret en masse dejlige damer, til fødselsdag og mon ikke aftenen bringer på en bytur 😉 Derfor er jeg lidt på udkig efter en lille festsag og tilfældigvis så at jeg at Nelly.com netop kører -15% på deres i forvejen nedsatte festkjole  Juhuuu… hvor fedt! Elsker når man kan gøre sig et godt kup! Hvilken kjole synes du bedst om??

nelly nelly-II1. 96,- // 2. 114 ,- // 3. 190 ,- // 4. 112 ,- // 5. 465 ,- // 6. 148 ,-

..og ja jeg er lidt en sort elsker!

Hop ind og se en masse andre fine kjoler og husk at brug koden: 15extraPARTY 

Koden gælder til og med imorgen. Go’ søndags shopping!

sarah-posin-logo-blog

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.