Blandet

Find den rette kjole til festen

Kender du det, at det bare er vildt svært at bestemme sig for, hvilket outfit man skal have på til […]

oktober 2015

Sarah Posin

Kender du det, at det bare er vildt svært at bestemme sig for, hvilket outfit man skal have på til en fest? Uanset hvor lang tid i forvejen man begynder at sammensætte forskellige styles, så fungerer det bare ikke. Den der følelse af, at skabet virker helt tomt, når man åbner det, selvom det er ved at flyde over med tøj..

Så er det vist ved at være på tide at skifte ud i garderoben! Det er virkelig upraktisk, at have en masse tøj, hvor intet af det rigtigt passer sammen som sæt. Det kan måske også bare være fordi, at man er kørt træt i det samme look. Det er da også lidt federe at have en helt ny kjole på, når der skal spilles op til fest og højt humør.

Vælg en kjole med stil

Så kommer spørgsmålet til en million kroner: Hvordan skal den nye kjole se ud? Det har længe været moderne med små, tætsiddende kjoler til de vilde fester, men en del er begyndt at gå lidt væk fra dem igen, og i stedet kigge efter kjoler, der har lidt mere stil og klasse, samtidig med, at de selvfølgelig komplementerer de kvindelige former på bedste vis.

Kjoler fra Ganni har mange af de egenskaber, som gør, at man skiller sig lidt ud – på den gode måde, naturligvis. Ganni er et dansk modebrand, som sammenlignet med mange andre brands er forholdsvis nyt. Det er startet tilbage i år 2000.

Når du kigger på kjoler, og i det hele taget tøj fra Ganni, så skal du være bevidst om, at du går efter kvalitet og design. Dette brand er bestemt ikke et billigt mærke, men det lever fuldt ud op til prisen. Designet skiller sig meget ud, i forhold til meget af det tøj, man ellers kan få i butikkerne rundt omkring. Det er især på selve snittene i tøjet, der gerne har ekstra detaljer og kanter, men også modet til at bruge anderledes print og farver, som man ikke ser ret meget af i gadebilledet.

Kjolerne bærer også præg af den udfordrende tendens. De findes både med mønstre, blomster, prikker og striber – ja, alt hvad man kunne tænke sig. Deres strik er i øvrigt også utrolig lækker. En af de fede aspekter ved at købe en Ganni kjole er også, at man kan bruge den efter festen også.

Kjoler, der kan bruges til mere end den ene fest

Køber du en stramtsiddende paillet kjole, så er det måske ikke lige den, du skal tage på, når du skal arbejde på kontoret ugen efter. Uanset hvilket style fra Ganni, du vælger, så kan kjolen bruges til andre lejligheder bagefter. Tilsætter man eksempelvis et par jeans til sådan en kjole, så kan du sagtens have den på, næst gang du skal på job.

De er meget stilet og pæne, uden det bliver for meget. Man er næsten nødt til selv at se et udvalg af kjoler fra Ganni, for at kunne se det unikke design for sig. Uanset hvilken Ganni kjole, man vælger, så bliver man bare forelsket i den!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.