Beauty Negle Skønhedstips

Fine gellack farver til jul & nytår

Julefrokosterne og nytår nærmer sig og det er tid til at finde de fine sager frem. Som mange af jer […]

november 2018

Sarah Posin

Julefrokosterne og nytår nærmer sig og det er tid til at finde de fine sager frem. Som mange af jer sikker ved, så er jeg kæmpe fan af gellack negle og har i mange år, selv lavet mine egne hjemmelavet gellack negle.

Jeg har tidligere filmet 2 forskellige videoer, hvor jeg step-by-step viser,  hvordan du selv kan lave dine egne gellack negle og hvordan du nemt og skånsomt fjerner lakken igen. Begge videoer kan du finde her i indlægget..

Derudover har jeg samlet nogle af mine yndlingsfarver her til sæsonen, som passer helt perfekt til de festlige arrangementer her til jul og nytår.

Tag et kig med her.. 

 

Find alle L.A.Q gellack farver, i linket her 

Personligt elsker jeg de lidt mørkere farver til denne sæson og de mere lyse, pangfarver til sommeren. Jeg tænker selv at hive en af de røde toner frem til nytår, da jeg synes de giver et rigtig fint og festlist look.

Jeg har de sidste par gange lagt en af de mere neutrale farver, så nu kan jeg mærke, at det er tid til at få lidt farve på kløerne! ☺️

Hvilke farver synes du bedst om?

Pæne farver til jul og nytår:

 

Syrah – er en virkelig fin, mørk druefarve, som ser så fin og eksklusiv ud på neglene

Find farven her

 

Stone – Denne farve har jeg lånt flere gange af min veninde. Vi låner ofte farver af hinanden, så man kan prøve lidt forskellige farver af. Det her er helt klart en af mine favoritter, da den har en rigtig fin mørkegrå nuance, som passer til alt!

Find farven her 

 

Coral Reefs – Denne farve er super fin og meget neutral – jeg bruger den både sommer og vinter og får faktisk ofte komplimenter på mine negle, når jeg har denne farve på. Det er en lidt lysere farve end de andre gellack farver – en smule beige med en snært af koralfarvet nuance.

Find farven her

 

Warm red – En super flot og tidløs farve. Farven her har en smule metalliske over sig, men giver et meget eksklusivt look.

Find farven her 

 

Golden red – Farven her bruger jeg selv hele året rundt, da den har en super flot og frisk rød farve, uden er være for pang rød eller for mørk og dyster. Den har en lille snært glimmer i sig, men man skal tæt på neglene for at kunne spotte det.

Find farven her

 

Sådan laver du dine egne gellack negle. Step by step..

Ting du skal bruge:

 

 

Sådan gør du:

 1. Fil overfladen af din negle, meget let og skånsomt (Jeg bruger denne fil)
 2. Rens overfladen af dine negle af for skidt og fedtstoffer, med ‘prepare cleanser’ på en vatrondel (find produktet her)
 3. (1 lag) L.A.Q Base coat – læg et fint lag base coat, på dine afrenset negle
 4. Hærd lakken under UV lampen (find UV/LED lampen her)
 5. (2 lag) L.A.Q valgfri farve – Væg en af de fine farver fra L.A.Q. Det er meget vigtigt at du anvender en rigtig gellack og ikke en almindelig neglelack, da lakken skal under lampe og hærdes. (du kan finde et stort udvalg af gellack farver her)
 6. Hærd farven under lampen og læg et lag farve mere og lad det igen hærde under lyset.
 7. (1 lag) L.A.Q Top coat – afslut dine negle, med et lag top coat, som giver det sidste flotte finish til dine negle og samtidelig kapsler de andre lag inde og dermed gør neglene stærkere og mere holdbare.
 8. Hærd det sidste lag under lampen

 

Sådan fjerner du skånsomt din gellack..

Jeg har hermed lavet en lille video, hvor jeg viser step-by-step, hvordan du nemt og skånsomt fjerner din gamle gellack, uden at ødelægge din egen naturlige negl. Når jeg fjerner min gellack, plejer jeg normalt at lægge et nyt lag igen efterfølgende, da jeg bare elsker at have lakken på og den styrker mine negle og jeg uden problemer kan have lange, pæne og stærke negle, selvom jeg dog træner og bruger mine hænder meget.

Ting du skal bruge:

Sådan gør du:

 1. Fil let det øverste lag på alle dine negle
 2. Påfør ‘L.A.Q take it off’ på dine stanniol wraps
 3. Pak dine negle ind i stanniolen og lad dem sidde på 5-7 minutter
 4. Herefter kan du nemt og skånsomt skrabe lakken af

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.