Jhgfds

Fitness skoen der kan alt!

Måske har du bemærket at jeg ofte bruger forskellige sko, alt efter hvad jeg træner? Normalt træner jeg i mine helt normale Nike sko, men når det gælder øvelser såsom squat, front squat, military press og andre øvelser som kræver at jeg står stabilt på gulvet, hopper jeg lyn hurtigt over i mine vægtløftersko. Her kan vægtløfterskoen gøre det nemmere at udføre øvelserne mere korrekt og der vil også være mindre risiko for skader, fremfor hvis jeg udfører øvelserne med ganske normale Nike sko, som har en utrolig ustabil sål. Ikke alle gider at invitere i alverdens trænings gear, så derfor vil jeg vise hvilken sko, du både kan bruge som en fitness sko, til øvelser som squat og endda også løb.

11748593_868049759957116_1561244264_noversigt

1./2./3./4./5./6.

De ser måske en smule flad-sålet ud 😅 men jeg kan love jer for at det gør en forskel under træningen! Sko nr. 1,2 og 4 er den samme model som jeg har på billedet ovenover. Reebok Nano er en kanon sko, som jeg efterhånden har haft et par modeller af. Nike har lavet en model som minder meget om, den er måske en smule mere feminin, med forskellige farver og mønstre. Reebok Nano ser man typisk hos dem som laver crossfit, da man ofte kan komme ud for at lave en workout hvor både cardio og styrke indgår i samme workout, så her er det bare en rigtig god all-around træningssko 👍

Hvilke sko træner du selv i?

sarah-posin-logo-blogThis Post Has 2 Comments

  1. Sarah Posin

    Hejsa Kamilla 🙂
    Jeg har kigget lidt rundt på nettet, men kan ikke rigtig finde farven her i nogle danske webshops. Har fundet den her >> http://www.roguefitness.com/reebok-nano-5-0-red-rush-black-white og ellers har jeg linket til samme model bare i en anden farve i indlægget 🙂

    Kh Sarah

  2. Kamilla

    Hvor har du købt dine sko søde Sarah?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.