Stil og Inspiration

Flotte sommerkjoler & rabatkode på 30%

Juhuu.. sommeren er kommet og forhåbentlig for at blive, lidt tid endnu. I samarbejde med Ellos.dk, har jeg fået en […]

juni 2019

Sarah Posin

Juhuu.. sommeren er kommet og forhåbentlig for at blive, lidt tid endnu. I samarbejde med Ellos.dk, har jeg fået en flot rabatkode til jer, som giver hele 30%, på en masse fine sommersager.

Jeg har samlet mine favoritter, i indlægget her. Se nu lige engang de fine sommerkjoler. Jeg er specielt vild med den gule silkekjole og de tre a-formet silkenederdele, som falder så fint til kroppen.

Links
Langærmet sort kjole |Lang sort kjole | Silkenederdel
Tanktop | Lyse mom jeans| Gul silkekjole

Sommerens store hit, er helt sikker de her lidt “silke ligende” kjoler og nederdele og jeg elsker virkelig silhuetten. Den gør bare noget rigtig godt for kroppen 🙂

Silkenederdel fås i tre forskellige farver; leopard print, pink og sort. Jeg har selv været på udkig, efter en nederdel som denne, men størrelserne bliver simpelthen bare revet væk. Tror jeg må have fat i den her! 😉

Både silkenederdelen & kjolen er super fin, både at style med et par sneakers eller en stilet, hvis man skal være lidt finere.

Ellos rabat kode: 395438

(gyldig t.o.m den 30/6)

En del af jer har spurgt til de lyse ‘mom jeans’, som jeg har vist på min instagram profil. På Ellos.dk, har jeg fundet et par, som minder ekstremt meget om dem! (link her)

Link
Lyse denim jeans, med mom fit

Bukserne koster kun 399,- og med en rabatkode på 30%, kan du få et par ret billige & pæne denim jeans, som kan bruges til lidt af hvert.

Husk at brug koden: 395438 som giver -30%

Her var et par fine sommerstyles fra mig. Håber i kan få glæde af rabatkoden. Nyd solen & sommeren ☀️

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.