Beauty Negle

Stærke gellack negle, i op til 4 uger (spar -20% på ALT)

Lige nu kan du spare op til 23% på L.A.Q Sheild! Jeg har delt nogle af mine favoritter og samlet […]

marts 2019

Sarah Posin

Lige nu kan du spare op til 23% på L.A.Q Sheild! Jeg har delt nogle af mine favoritter og samlet en guide til, hvordan du nemt og enkelt kan lave dine egne smukke gellack negle. Kig med her..

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan laver du dine egne gellack negle (step by step)

Der er ikke noget bedre end velplejet negle! For mig betyder det meget, at neglene er holdbare og stærke, når man bruger sine hænder meget.

Jeg synes det er rart at vide, at neglene holder i flere uger, uden at man skal bekymre sig om, at lakken krakkeler eller neglene flækker under træning

De sidste år har jeg brugt gellack uafbrudt og jeg må nok indrømme, at jeg har svært ved at stoppe, da neglene bliver så fine og holder op til 3-4 uger.

Det virker måske lidt uoverskueligt at skulle anskaffe sig alle produkterne, men så snart man har dem, holder de i flere år.

LINK: Spar op til 23% på L.A.Q sheild

Har man problemer med at neglene flækker eller kan man ikke få dem lange? Så kan gellacken hjælpe til at negle bliver stærkere og så er det meget nemmere at vedligeholde et par lange negle.

Hvordan laver man sine egne negle? Processen er den samme, som hvis du gik til en professionel negletekniker. Super simpelt og holder op til 3-4 uger.

Jeg har smidt to videoer ind i indlægget her, hvor du kan se, hvordan man laver sine egne gellack negle -og hvordan du igen fjerner gellack.

Sådan laver du Gellack negle (step by step)

Ting du skal bruge:
(links)
Negle buffer (her)
Prepare cleanser (her)
Base coat lak (her)
Gellack farve (her)
Top coat lak (her)
UV-lampe (her)

Sådan fjerner du Gellack (step by step)

Ting du skal bruge:
(links)
Effektiv negle fil (her)
L.A.Q ‘take it off’ væske (her)
L.A.Q Stanniol wraps (her)

L.A.Q er et af mine absolut yndlingsprodukter, som jeg simpelthen ikke kan undvære 🙂 De laver en masse fine lak farver -og jeg har hørt at de snart kommer med nye farver.

Indtil videre kan du finde alle deres flotte lakker med op -23% i linket her

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.