Dgdgd

Første måned som blogger

Nu er det ved at være en måned siden, at jeg startede min blog og i den anledning offentliggøre jeg vinderen af konkurrencen om 2 kasser Vital Water. TILLYKKE TIL EMMA !!! 553250_1561323690792412_2044486688510737857_n

Woooow hvor er den her måned bare gået stærkt og hvor har det været fedt 😀 Én måned med ca. 20.000 besøgende på min side, en masse henvendelser fra diverse sponsorer og en masse spørgsmål fra jer læsere! Det er bare top motiverende og det får mig til at få endnu mere lyst til at fortsætte. Der er kommet et hav af forskellige spørgsmål omkring træning, kost, hår, makeup, bikinifitness og jeg kan blive ved… og jeg har allerede lært en masse omkring denne her “blog verdenen” og kan slet ikke vente med at lære endnu mere!

Jeg kan allerede fortælle, at jeg har en masse lækre blog indlæg i ærmet, samt en masse fede give aways! Så bliv hængende 😛
dgdgdHar i ønsker til nogle emner, som i tænker kunne være spændende at høre lidt om? så skriv endelig i kommentarfeltet nedenfor, eller send mig en mail: [email protected]

Ha’ en rigtig dejlig dag! 😀Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.