Hverdag & velvære Stil og Inspiration

Den perfekte foldemadras – mød dit barn i øjenhøjde

Vi nyder at kunne ligge på gulvet og lege, tumle, læse bøger og hygge med Vilhelm, nu hvor vi har fået den helt perfekte foldemadras til alle de formål. En madras som han (og vi) kan bruge i mange år fremadrettet..

maj 2022

Sarah Posin

Reklame

I februar overtog vi vores hus, med hele 177 kvm som skal fyldes ud. Det er lidt af en opgave, når man kommer fra en lejlighed på Østerbro, til pludselig at skulle indrette og fylde et helt hus ud med møbler. Det betyder så også, at Vilhelm har fået sit eget værelse, som jeg så småt er begyndt at indrette. Det er nu meget hyggeligt.

En foldemadras til udvikling og leg

Vilhelm sover ikke i sin egen seng eller værelse endnu, derfor har vi valgt at indrette hans værelse mere som et legeværelse, hvor vi bla. har indrettet værelset med en stor, lækker foldemadras fra ‘Pandora Living’. Vi er allerede helt vilde med den og har fået meget tid til at gå på den. Vi bruger foldemadrassen meget til at tumle, lege, sidde og læse bøger, eller slappe af til noget musik. Vi har endda haft sovende gæster på den. I nogle tilfælde har vi taget madrassen med ind i stuen, hvor Vilhelm har kunne tumle rundt.

Se alle foldemadrasser fra Pandora Living

 

Foldemadras med flere funktioner

Jeg er sikker på at Vilhelm vil få meget glæde af denne foldemadras fra Pandora Living i flere år, da der nok kommer en tid hvor der tumles endnu mere og endnu vildere, hvor der både rulles og skal hoppes. Så jeg er slet ikke i tvivl om, at dette er et godt valg til hans værelse.

Foldemadrassen har flere funktioner, som gør det super praktisk for både de små, men også os voksne, som ønsker at møde vores børn i øjenhøjde. Den fungerer både som sofa, madras med ryglæn, eller som en helt udslået madras, hvor vi desuden også kan have sovende gæster på.

Når Vilhelm begynder at kravle og tumle, tænker jeg at det bliver så fedt, da madrassen har flere niveauer som kan udfordre ham lidt på den motoriske front 🙂

Vi har ligeledes den fineste lille børnestol, i samme vandafvisende materiale, som foldemadrassen også har. Lige nu er han lidt for lille til at sidde i den, men når han bliver gammel nok, så er jeg sikker på at han vil få glæde af den. Desuden er det en børnestol, som også er fin at have stående i stuen, uden at ødelægge og bryde indretningen.

Børnestol fra Pandora Living

 

Foldemadrasserne fåes i et væld af farver og materialevalg. Jeg har valgt vores 4 delt foldemadras og børnestol, i farve og kvalitet ‘Solid 09’, som er en lys grå/beige farve. Det er et vandafvisende materiale, som desuden er ret praktisk når man har med de små at gøre 😉

Betrækket kan desuden tages af og vaskes, hvis der skulle opstå større uheld.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.