Blandet Skønhed

Folk flipper ud over den her læbestift!!

Udover træning og sunde opskrifter, så elsker jeg også make-up og alt hvad der hører skønhed til hehe  Jeg er […]

januar 2017

Sarah Posin

Udover træning og sunde opskrifter, så elsker jeg også make-up og alt hvad der hører skønhed til hehe  Jeg er nok som andre make-up freaks ret fascineret over læbestiften her. Har du set den før?

Læbestiften hedder Kailijumei – hvordan man helt udtaler navnet, ved jeg ikke. Læbestift er gået totalt viralt og har været udsolgt længe. Jeg kan godt forstå folks begejstring, for se nu lige engang hvor smuk den er!

Læbestiften er gennemsigtig, dufter dejligt og inde i midten gemmer sig en ægte lille blomst, med små stykker af guldflager rundt omkring. Udover at den virkelig er smuk, så er det ret vildt – løbestiften tilpasser sig nemlig kroppens egen temperatur og PH-værdi, så den skifter altså farve. VILDT IKK?!

Som i kan se på billedet her, er den ret pink i farven, men som tiden går bliver den mørkere og mere rød? Den holder (uden pis) hele dagen, smitter ikke af og føles virkelig lækker blød på læberne.

Normalt er jeg egentlig ikke til de røde farver på min egne læber, da jeg ikke rigtig føler at jeg kan styre det efter et par glas vin i byen men den her læbestift smitter jo ikke af, så nu tør jeg godt at kaste mig ud i det hehe.

Hvad siger i så? Forresten skal jeg huske at sige, at farven på læbestiften er den samme ligegyldig hvilken blomst du vælger, så du vælger bare den blomst du synes er smukkest  Du kan finde alle farverne HER

Sponsoreret efter eget valg

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.