Træning Træningstips

Foråret kalder på udendørs træning!

Jeg er sikkert ikke den eneste som bliver helt glad i låget af foråret – dagene bliver lysere og temperaturen […]

februar 2019

Sarah Posin

Jeg er sikkert ikke den eneste som bliver helt glad i låget af foråret – dagene bliver lysere og temperaturen bliver varmere. Så skønt!

Så snart vejret tillader det, kan jeg simpelthen ikke vente med at snøre løbeskoene og komme ud i den friske luft. Jeg elsker at træne udendørs og finder det nærmest helt meditativt, at løbe i naturen.

LÆS OGSÅ: Sådan finder jeg motivationen til træning

Jeg er så heldig at bo i byen, men også tæt på skov og vand, så jeg har fundet mig en perfekt løberute, som passer helt perfekt til mit løbeniveau 🙂

Ofte vælger jeg at løbe, hvis vejret selvfølgelig er lækkert, men også hvis jeg er lidt presset på tid og jeg egentlig gerne vil nå at træne – det er en hurtig måde at klare dagens træning, hvor man alligevel får en del ud af det.

Af og til synes jeg det er fedt, at afslutte min løbetur med et par styrkeøvelser – på den måde holder jeg styrken ved lige og det viser jeg i videoen her; hvordan man nemt og simpelt kan tilføje et par kropsøvelser løbeturen.

I den skov jeg løber i, er der et lille intregreret træningsområde, hvor man kan lave lette kropsøvelser – man kan også sagtens finde en bænk på vejen eller bruge græsplænen i baghaven 😉

LÆS OGSÅ: Video – Træningsprogram med TRX

Jeg viste forleden, hvordan man kan træne og lave forskellige øvelser med en TRX slyngetræner. Det kunne også være et rigtig god træningsredskab, som kunne bruges i stuen eller i et træ, efter løbeturen. (Du kan finde mit tidligere indlæg her)

Her kan du finde en billig TRX slyngetræner |

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.