Blandet Hverdag & velvære

En anderledes dag på job…?

I går var jeg sent hjemme, så fik ikke opdateret bloggen – derfor giver jeg lige en lille update her […]

november 2016

Sarah Posin

I går var jeg sent hjemme, så fik ikke opdateret bloggen – derfor giver jeg lige en lille update her idag. Som selvstændig er der næsten aldrig en dag som er ens – det er super spændende, men også til tider lidt græseoverskridende!   Igår stod den hverken på SEO optimering, mails eller regnskab, men derimod en lidt sjovere del! Dagen stod på fotoshoot med sportsmærket Purelime, til deres AW17 kollektion. Vi brugte det meste af dagen på at skyde en masse fede billeder hos fotografen Anders Kavin, som i øvrigt er en virkelig dygtig og behagelig fyr! Billedet her er bare lige taget med min telefon af hans computerskærm, men tænkte jeg gerne lige ville vise et af billederne fra shootet!☺

15036579_1792336644357781_7470148085957448007_n

På billedet er pia som arbejder som personlig træninger, hun fik i øvrigt tjansen om at udføre en masse flotte og lidt mere fancy yoga stillinger Tøjet vi har på her, er fra deres yogalinje – synes selv det er super lækkert og meget behageligt! Du kender sikkert Purelime fra deres lækre seamless kollektion, som de har med i hver sæson. I seamless laver de både sportsbh’er, toppe, t-shirts, langærmet, underbukser og tights. Jeg elsker virkelig deres seamles, fordi de både strammer godt ind og er super behageligt at have på!

untitled-1

Forledes postede jeg faktisk det her billedet på min instagram, hvor en del af jer har spurgt, hvor man kan købe dem? Rigtig irriterende, men det er faktisk et af de seamless tights, som først kommer i deres AW17 kollektion, men i kan godt glæde jer!☺ Selvom de ikke kan købes lige nu, så har de altså lavet mange andre fine modeller, i samme seamless kvalitet og gode pasform.

Fik slet ikke trænet igår, så alt den her trænings-tøjs-snak, får mig helt i træningshumør.   Idag må jeg vidst afsted og brænde lidt energi af – Hvad står på jeres træningsprogram på?

sarah posin - signature

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.