Blandet Skønhed

Fyldigere øjenbryn på kun 2 uger…

Jeg har ikke brugt Revitalash serum til øjenbryn mere end 2 uger. Folk omkring mig var begyndt at kommentere på […]

oktober 2017

Sarah Posin

Jeg har ikke brugt Revitalash serum til øjenbryn mere end 2 uger. Folk omkring mig var begyndt at kommentere på mine øjenbryn og jeg tænkte ‘hvad filen er der med de bryn?‘ Jeg kunne ikke selv se resultatet, men efter jeg tog et billede her forleden og satte det op imod mit før billede, inden jeg påbegyndte Revitalash Eye brown – kan jeg virkelig tydeligt se forskel!

Reklame link

» Køb Revitalash Eyebrown Serum her

 

Jeg har altid haft fine bryn, men lidt tynde i det, så derfor har jeg altid tegnet eller markeret dem op, svagt med en streg. På det sidste havde jeg godt bemærket, at det ikke længere var så nødvendigt at markere dem op.  Jeg kan virkelig se en tydelig forskel på billederne her, nu hvor de bliver sat op imod hinanden. Der er virkelig sket noget på kort tid!

Endnu engang kan det bare bekræftes, at både M2 beauté og Revitalash virkelig skaber synlige resultater, om det så er længere øjenvipper eller fyldigere bryn!

Hvilke erfaringer har du med serum? Og har du nogle andre mærker som du kan anbefale?

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.