Re

Fyldigere øjenbryn på kun 2 uger…

Jeg har ikke brugt Revitalash serum til øjenbryn mere end 2 uger. Folk omkring mig var begyndt at kommentere på mine øjenbryn og jeg tænkte ‘hvad filen er der med de bryn?‘ Jeg kunne ikke selv se resultatet, men efter jeg tog et billede her forleden og satte det op imod mit før billede, inden jeg påbegyndte Revitalash Eye brown – kan jeg virkelig tydeligt se forskel!

Reklame link

» Køb Revitalash Eyebrown Serum her

 

Jeg har altid haft fine bryn, men lidt tynde i det, så derfor har jeg altid tegnet eller markeret dem op, svagt med en streg. På det sidste havde jeg godt bemærket, at det ikke længere var så nødvendigt at markere dem op.  Jeg kan virkelig se en tydelig forskel på billederne her, nu hvor de bliver sat op imod hinanden. Der er virkelig sket noget på kort tid!

Endnu engang kan det bare bekræftes, at både M2 beauté og Revitalash virkelig skaber synlige resultater, om det så er længere øjenvipper eller fyldigere bryn!

Hvilke erfaringer har du med serum? Og har du nogle andre mærker som du kan anbefale?This Post Has 10 Comments

 1. Sarah Posin

  Det kan jeg godt forstå 🙂 Resultatet er også helt fantastisk!
  Jeg synes helt sikkert du skal gøre et forsøg med serum, hvis du ønsker mere fyldige øjenbryn.
  Man skal være lidt tålmodig, da det som sagt godt kan tage 3-4 uger at få resultatet 🙂
  Du kan sikker også godt kombinere både serum OG hairstrokes – det ser også super flot ud, hvis man finder en dygtig teknikker 🙂

  Pøj pøj med det <3

 2. Rævemor

  Længe tænkt på om det var noget for mig i årevis,og ved det er dumt,men stadig ikke afprøvet været skeptisk,og tænkte på,at få permanent make up i stedet ville have hairstrokes har så en fedtet hudtype,så godkendes nok desværre ikke til den teknik jeg synes er pænest,så nu må det afprøvet det serum får hvertfald lyst,når jeg ser dit før,og efter………..

 3. Sarah Posin

  Hej Julie

  Ja det er lidt ældre indlæg, men har brugt vippeserum siden da og jeg ELSKER det 😀
  Der sker ingenting efterfølgende og dine hår falder ikke af. Selvfølgelig har vores hår en hvis levetid, så de vil med tiden udskiftes til nye hår strå og her vil din “normale” længde vokse ud – her begynder jeg bare at bruge en ny serum 🙂

 4. Julie

  Nu er det dog noget tid siden, at du lavede dette indlæg, men jeg er interesseret i at høre om hårene faldt af, da du stoppede med at bruge serumen, eller om der skete andre ting da du stoppede?

 5. Pingback: Lange naturlige øjenvipper med serum » Læs guiden

 6. Pingback: Billig M2 Beauté Lases » Få lange øjenvipper hurtigt!

 7. Pingback: Ansigtscreme bedst i test: Min top 3 bedste ansigtscremer | Sarah Posin

 8. Pingback: Øjenbryn guide: Sådan opnår du flotte, markerede bryn | Sarah Posin

 9. Pingback: Lange naturlige øjenvipper med serum » Læs guiden

 10. Pingback: TILBUD: 6 hjemmesider du skal holde øje med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.