Beauty Hudpleje Skønhedstips

Vlog: Gå væk uren hud & synlige porer!

Jeg har været lidt frem og tilbage fra København og Århus den seneste uges tid, men nu er videoen endelig […]

september 2018

Sarah Posin

Jeg har været lidt frem og tilbage fra København og Århus den seneste uges tid, men nu er videoen endelig blevet klippet og jeg er klar til at vise jer, hvordan den populære rensebørste fungerer og hvordan min oplevelse har været med den..

| Reklame links |

Magnitone rensebørsteEmbryolisse rensemousse

 

Jeg optog videoen aftenen inden, at jeg tog over til Frederik i København. Den blev ikke heeelt som jeg ønskede, da jeg havde lidt problemer med at finde ud af, hvordan børsten skulle oplades (kvinder og elektronik) og pludselig midt i videoen, var der ikke nok strøm på, derudover var lyset var dårligt på badeværelset og jeg optog derfor i mit soveværelse 😀 Big problems kan i nok høre ikk? Men jeg håber alligevel, at i kan få lidt et indblik i, hvordan en elektrisk ansigtbørste skal bruges. Jeg håber i har lyst til at kigge med!

 

LÆS OGSÅ: Er vippeserum farligt? Og hvilke bivirkninger kan det have?

 

Som sagt var det min aller første test af Magnitone rensebørste i videoen her, så selve effekten kan man nok først for alvor mærke, når man har prøvet den et par gange.

NU er den fuldt opladt. Flot Sarah! 😀 Så i går aftes, inden sengetid, fik prøvet den af igen og min hud blev renset godt igennem, sammen med ‘Embryolisse rensemousse‘ som skånsomt renser huden i dybden og giver en masse fugt til huden.

Jeg fortrækker egentlig mest at anmelde produkter, når jeg har anvendt dem nogle gange, da jeg gerne vil give jer den helt rigtige anmeldelse og mening om produktet – men helt ærligt, så kan jeg tydeligt mærke, hvordan min hud rent faktisk bliver mere afrenset, fugtet og bliver mere glødende efterfølgende.

Da jeg stod op i morges, så min hud helt frisk og sund ud og de synlige porer, som man ofte har ved næsen bliver formindsket. Det var egentlig også den anbefaling jeg fik fra Billigvoks, da de skulle overbevise mig om, at jeg skulle prøve produktet her.

 

LÆS OGSÅ: Naturbørsten der plejer dit hår

 

Jeg tænker at gentage processen 2-3 gange i ugen og vil se om jeg kan følge op på produktet senere. Derudover tænker jeg at lave en lille ‘aften rutine’, hvor i kan se, hvilke produkter jeg bruger inden jeg går i seng og her er rensebørsten jo også inkluderet.

Har du selv prøvet de her elektsikse rensebørster? Eller har du et andet renseprodukt, som du kan anbefale? Smid endelig en kommentar i feltet under indlægget. 🙂

Håber i kan lide videoen -og se lige bort fra min total fail, af opladning af rensebørsten 😀 haha

Nu ved i i hvert fald, hvordan det fungerer 😉

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.