Begivenheder

Gi’ en oplevelse for livet!

Nu er der ikke mange dage til jul og måske du ligesom jeg også mangler et par gaver endnu..  Jeg står […]

december 2015

Sarah Posin

Nu er der ikke mange dage til jul og måske du ligesom jeg også mangler et par gaver endnu..  Jeg står ofte i den situation at jeg simpelthen ikke aner hvad jeg skal give, især han kønnet  såsom min far, bedstefar og kæreste. Derfor vil jeg lige vise hvordan man også kan give nogle sjove og lidt mere personlige gaver, som du måske også selv kan få lidt glæde af ☺️ 

Her er en lille guide over hvilke oplevelser du kan give både kæresten, din far, mor, søster, bror, veninde og dine bedste forældre.. I øvrigt kan man på skrive en lille privat hilsen i gaven, så det gør den mere personlig.   Hvilken oplevelse synes du ser bedst ud?

til-ham

1. Sushi kursus 595 ,- // 2. Faldskærmsudspring 2.300 ,- // 3. Lamborghini tur 849 ,- // 4. Spa og Sticks’n’ sushi 370 ,-

til-moreller-veninden

1.Ansigtsbehandling hos Helle Thorup 795 ,- // 2. Kagekursus 650 ,- // 3. Vinsmagning 249 ,- // 4. Spa dag på Læsø kur 670 ,-

 

 

til-far-eller-bedte

1. Ølsmagning  299,- // 2. Lav din egen Wiskey 399 ,- // 3. Romsmagning 299,- // 4. Privat chokoladesmagning 399 ,-

Et lille tip.. Husk at se hvor selve oplevelsen forgår eller målret din søgning på hjemmesiden. Her kan du helt præcis se hvad der liepræcis ligger i nærheden af dig og den du skal give gaven 🙂 Hop ind på siden >>her og tjek alle de sjove oplevelser ud. Jeg har i hvert fald allerede udset mig et par stykker, som helt sikkert kommer til at ligge under juletræet i år. 

Hvilke oplevelser eller anderledes gave ideer har du??

 

sarah-posin-logo-blog

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.