Blandet Skønhed

Nyt gellack crush! ♥

Er i ligeså vilde med flotte naturlige negle, som jeg er? Jeg har netop le mini marcaron, som er et […]

februar 2017

Sarah Posin

Er i ligeså vilde med flotte naturlige negle, som jeg er? Jeg har netop le mini marcaron, som er et nyt mærke indenfor gellack. Jeg har selv brugt gellack fra L.A.Q i en del år, og har flere gange studset over det her fine sæt fra le mini marcaron. Det har altid undret mig lidt, at selve UV lampen, kun kunne hærde én finger af gangen? men det er der jo en hel speciel og virkelig smart grund til… 

Le mini marcaron kit: HER | Gel Polish: Caramel, Latte, Rose Buttercreme |

Gellack eller Shellack er kendt i den professionelle negleklinik, men der er alligevel mulighed for at lave flotte, stærke og hjemmelavet negle selv. Processen er egentlig den samme, som hos en negleteknikker. Først et lag bace coat, 2 gange farve og til sidst et lag top coat.

For lige at vende tilbage til hvorfor til hvorfor denne ellers meget nuttede ‘le mini marcaron’ er så skide smart.. Her behøver du nemlig kun én farve,  det vil sige ingen bace og top coat, da farven fungere som alle 3 faser – det er saftsuseme genialt!

Jeg har netop lagt mit første sæt og indtil videre er jeg ret imponeret!

Fordele ved Le mini marcaron gel polish:

 1. Farven er helt dækkende
 2. Behøver kun to gange farve hærdet under UV lys
 3. Lille praktisk kit –  med lampe og ledning som både kan bruges i kontakt og i computeren. Her medfølger en lille fil og pind til at skubbe neglerødderne på plads og selv små servietter til at fjerne lakken igen. 
 4. Der medfølger en farve ved køb af en lampe og det er den farve som du bestiller lampen i. 
 5. Hurtigt, flot og holdbart resultat
 6. Behøver ingen før og efter rans

Sponsoreret

Kommentarer

 1. Lyder smart 🙂 Ved du om man kan bruge sin alm. led/uv lampe eller man skal bruge den der høre med til start kit ?
  Mvh Anne Mette

  1. Hej Anne Mette,

   Ja.. mon ikke man kan bruge alle slags UV(led lamper? Det tror jeg sagtens 🙂
   Det jeg faktisk synes er godt ved den her lille lampe, er at den ikke fylder noget. Jeg har haft den med hos veninder og med til københavn, hvis jeg ikke har nået at lave negle hjemmefra 🙂 Der fylder UV/led lampen lidt, men her kan man jo smække hele hånden ind.

   Knus Sarah

  1. Heeej Josiephine 🙂

   Ja neglene bliver hårde og pæne skinnende ligesom “almindelig” gellack 🙂 <3
   Knuus Sarah

  1. Hejsa Louise

   Jeg har kun prøvet en af farverne indtil videre, men synes faktisk det er meget det samme? 🙂
   Det er mega dejligt at man ikke skal ligge top og bacecoat og ikke behøver at rense neglene!

  1. Hej Pernille 🙂

   Det holder ca. 2-3 uger. Jeg ELSKER det og kan virkelig ikke undvære det 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.