Beauty Negle

Gellack negle – Sådan laver du dem derhjemme

Da jeg blev spurgt om dette samarbejde med Nailster.dk, var der ingen tvivl om min begejstring. For de af jer, som har fulgt med her på bloggen, så ved i måske også, at jeg er kæmpe fan af hjemmelavede gellack negle.

november 2020

Sarah Posin

Sponsoreret af Nailster.dk

Jeg har efterhånden lavet mine egne gellack negle, i en del år – ja nu sidder jeg her og tæller og tæller mig faktisk frem til 12 år.

Puha.. Det lyder som længe.

Men ja.. jeg har været med på ‘gellack hjemme kit’ bølgen lige fra starten og har i den forbindelse også prøvet forskellige produkter af. Heldigvis er der sket en del på produktsiden og producenterne er blevet enormt dygtige til at fremstille alverdens farver, i rigtig god kvalitet. Efter min mening, minder produkterne meget om dem, som bliver brugt i de profesionelle neglesaloner.

 

Find produkter

 

Hvor køber man gellack til hjemmebrug?

Du vil opleve, at det er svært at finde butikker med gellack på hylderne. Derfor skal man søge lidt hist og pist, efter gode gellack mærker og pæne farver.

Nailster.dk er en af dem som tilbyder et hav af flotte gellack farver, til hjemmebrug og du kan endda få fat i et helt komplet hjemme kit, så du er helt dækket ind. Så snart du har produkterne, ja så holder de altså i flere år.

Så er det ellers bare at supplere op med en ny farve, i ny og næ.

Hvad er forskellen på neglelak og Gellack?

Neglelak er så tilgængeligt og noget vi ALLE kender til. Jeg har selv brugt neglelak, siden jeg var en helt lille pige og elskede at male min lillebrors negle (stakkels ham).

Fordelen ved gellack er, at de har en holdbarhed i 3-4 uger, hvor du hverken skal tænke på om de skaller, eller krakelerer. Dine egne negle bliver forstærket og i mit tilfælde, er det vildt fedt, når jeg ofte træner og bruger mine hænder.

Derudover har gellack jo ingen tørretid – eller det vil sige, at lakken skal hærdes i 30 sekunder, under UV lys. Men når dette er gjort, så er der altså ingen bekymring for, om lakken er tør, eller om du nu kan bruge dine hænder, uden at lave mærker i neglene.

Gellack hjemme kit – Find alle produkterne her

Hvad skal man bruge, for at lave sine egne Gellack negle:

Jeg håber du er blevet klædt godt på, til nu at kunne lave dine egne smukke gellack negle. Til sidst vil jeg her komme med en lille gennemgang af, hvilke ting du skal have klar, for at kunne lave dine egne gellack negle derhjemme.

Her har du produktlisten. Alle produkter kan købes samlet, eller hvert for sig, i linket her!

 • Negle buffer
 • Negle fil
 • Neglebånds skubber
 • Nailster Cleanser
 • 1 Vatrondel eller Nailster fnugfri wipes
 • UV-Lampe
 • Base coat
 • Gellack farve
 • Top Coat

Hvad skal man gøre inden man lægger sin gellack?

Step 1)

Inden du begynder at lægge din gellack, er det super vigtigt, at du forbereder neglene. Hvis du gør dit forarbejde, bliver selve processen både nemmere og resultatet pænere, med en længere holdbarhed. Så gør dig selv en tjeneste, at brug lidt ekstra tid på dette 🙂

Mine bedste tips:

 1. Fil dine negle i den ønskede form.
 2. Skub din neglebånd tilbage og sørg for at dine negle er rene.
 3. Fil let overfladen på dine negle, med din ‘neglebuffer’. På denne måde vil lakken hæfte sig bedre fast til dine negle.
 4. Rengør neglene med ‘Nailster Cleanser Plus’

Hvilken rækkefølge skal man lægge sin gellack?

Step 2)

Når du vælger at lave dine egne hjemmelavede gellack negle, er det faktisk helt samme procedure, som du ser hos din negletekniker. Princippet er det samme og vi har de samme forskellige steps vi skal igennem, for at få et flot resultat. Øvelse gør mester og jo flere gange du har prøvet det, jo hurtigere og bedre vil processen også blive.

Her er en gennemgang af processen:

Alle lag skal hærdes under UV-lampen.

Hvor længe skal gellack hærde under UV lys?

Step 3)

Når du har påført din gellack, vil lakken først hærde, når den har været i kontakt med UV lyset i lampen. På UV lampen sidder en lille knap, som hærder lakken i 30 sekunder – dette gør du for hvert lag du påfører.

Fordelen ved ‘Nailster UV lampe’ er at du har mulighed for at lægge din gellack på hele hånden, på én gang, da lampen kan rumme hele hånden under UV-lyset.

Et tip fra mig:

Vær ekstra opmærksom på, at du ikke hærder lakken direkte på din hud eller neglebånd. Dette kan forårsage at resultatet ikke bliver nær så pænt, og dine nylakerede negle vil derfor ikke holde nær så længe.

Udover dette, kan nogen opleve en lettere reaktion, hvis stærke produkter kommer i direkte kontakt med huden.

Tjek derfor alle fingre, inden du hærder neglene under dit UV lys.

Gellack hjemme kit: Min anmeldelse før & efter billeder

Her er et billede, som jeg tog af mine negle lige inden, at jeg lagde gellack forstærkning. Det er jo helt vildt hvad det gør ved neglene – man ser bare meget mere velplejet og feminin ud. Det bedste af det hele, er nok at gellack forstærker neglene, så det faktisk er muligt, at vokse sig et par lange negle. Gellack forstærker nemlig neglene og holder dem stærke og mere modstandsdygtige overfor slag og den slags.

Før & efter billede

Nailster ‘Color 38’

Nailster ‘Color 44’

Her er et par billeder af to af mine gellack farver fra Nailster. Selvom mine negle er ret korte, på nuværende tidspunkt, så er der nu alligevel ikke noget smukkere, end et par lakerede negle.

Vil du se hele processen, step by step. Så kig med i videoen her:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.