Beauty Mine guides Negle Skønhedstips

Sådan laver du dine egne gellack negle

Gellack negle har mange fordele med sig og nu er det muligt, selv at lakere dine negle som negleteknikkeren gør det. Super simpelt! Jeg har lavet en hurtig guide til dig, som gerne vil lære at lave dine egne gellack negle. Kig med her..

juli 2015

Sarah Posin

Reklame links

Vil du slippe for tidsbestilling og dyre regninger hos din negletaknikker? Nu har du mulighed for selv, at lave dine egne hjemmelavet gellack negle, i lige de farver som du har lyst til.

Få stærke, smukke, nylakeret negle, som holder i op til 3 uger. Jeg har samlet en guide til dig, så du nemt kan komme igang med at lave dine egne hjemmelavet gellack negle.

 

Find dit gellack kit her

 

Det er så fedt at have muligheden for at ordne sine egne negle og få et resultat, som ligner det negleteknikkeren kunne udføre. Jeg elsker følelsen af ny lakkeret negle og det at man ikke skal bekymre sig om afskallet lak eller knækket negle, da gellackken har en holdbarhed i op til 3 uger.

For mange kan det være en dyr udgift at rande til negledamen, hver 3 uge. Men heldigvis er det nu muligt, at kunne lave sine egne hjemmelavet gellack negle.

Jeg har efterhånden anskaffet mig en del forskellige gellack farver og et egentlig godt dækket ind med mit eget gellack kit. På den måde kan jeg nemt og hurtigt selv lave mine egne gellack negle, uden professionel hjælp.

Mine tips og tricks til flotte gellack negle, vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer, så i også kan få glæde af det. Jeg har derfor samlet en liste over, hvilke produkter du skal bruge, for at lave fine egne hjemmelavet gellack negle.

Find listen og se min video, step by step, i indlægget her..

 

11665386_1607318342859613_6336179551996286349_n

11659345_1607318446192936_1102225064771910948_n

Produkter du skal bruge:

 

Find alle produkterne her

 

Det virker måske som en stor mundfuld, at skulle ud og investere i alle produkterne på én gang. Men så snart du har anskaffet dig tingene, så holder de i mange år.  Start evt. med at køb 1 farve og så kan du tilføje en ny gellack farve i ny og næ, når du trænger til et nyt frisk pust.

Mine produkter har holdt i flere år og mine veninder og jeg, låner ofte hinandens farver, så vi kan prøve lidt forskellige farver af 🙂

 

LÆS OGSÅ: Bedste vippeserum til lange flotte øjenvipper

 

Hvilket gellack mærke skal man vælge?

Jeg har anvendt mærket L.A.Q i en del år, som jeg er rigtig glad for. De laver et hav af smukke gellack farver. Et lidt nyere mærke indenfor gellack, er mærket ‘Nailster’, som jeg også har en del gellack farver fra. Du kan finde alle Nailster produkterne, i linket her. 

Resultatet af de hjemmelavet gellack negle, minder ekstremt meget om de negle, som man får lavet hos en professionel negleteknikker.

Her med 3 faser som alle skal hærdes under UV lampens lys.

1 lag base coat, 2 lag farve og 1 lag top coat. Processen er virkelig simpel og så snart du har teknikken, så vil du elske det!

Mine negle holder til både træning, rengøring og alt hvad der hører med. Mine negle holder sig flotte i helt op til 4 uger, før de begynder at få ‘udgroninger’.

 

Sådan gøre du:

Det er super simpelt og tager ingen tid at lave dine egne gellack negle. For en nybegynder kan det måske tage op til en time, men så snart du får rutinen, så vil du også opleve, at det går hurtigere. Vær elstra omhyggelig og koncentrer dig om at lægge de forskellige lag ordentlig og lad dem hærde under UV lyset. Hvis du gør dig omhyggelig med processen, vil resultatet også blive bedre og dine negle vil have en længere holdbarhed.

 

TO-DO: Sådan laver du dine egne gellack negle: 

 1. Fil let overfladen af din negl (brug en neglebuffer)
 2. Sørg for at dine negle har den form, som du ønsker og at dine neglerødder er skubbet godt op.
 3. Rens overfladen af dine negle, så de er rene og fedtfrie. (Brug prepare cleanser)
 4. Læg et fint lag Base Coat og lad lakken hærde under LED UV lampe i 30. sek.
 5. Læg et fint lag Farve og gentag med UV lampen, i 30 sek.
 6. Læg farve lag 2 og gentag under UV lys, i 30 sek.
 7. Til sidst afslutter du med et fint lag Top Coat
 8. Tør overfladen af neglene, som det sidste lille finish. Vær ikke bange for at tørre dem godt af, da de er fuldkommen hærdet og derfor ikke kan smidte. Her bruger du prepare cleanser, som du startede processen med.

 

Her er en kort video af, hvordan du selv kan lave dine egen gellack negle, step by step. Kig med her!

 

 

Find alle produkterne her

Hvordan fjerner du nemt og skånsomt Gellack?

Det kan være en smule hårdt for neglene, så prøv så vidt muligt, at undgå at hive lakken af, da det ødelægger dine egne negle og gør dem tynde.

Et fint alternativ kan være, at lave et lille acetone bad, hvor du har en skål med kogende vand, hvori du har en mindre skål tilføjet 100% acetone. Her kan du sidder med hænderne i, indtil lakken er opløst. Husk at fil det øverste topcoat af, da lakken ellers har svært ved at opløses.

En anden mere skånsom måde, hvorpå du kan fjerne din gellack, kan du se i video’en her. Her har jeg brug de produkter, som L.A.Q specifikt har udviklet, til at fjerne gellack. Meget nemt og super effektivt!

Du kan finde links til produkterne, under videoen.

God fornøjelse!

 

 

Ting du skal bruge for at fjerne din Gellack

 

Hvad skal du undgå, når du laver dine egne gellack negle?

  • Undgå at røre ved neglene, indtil du er helt færdig med sidste step
  • Vær opmærksom på ikke at få fnuller eller andet ind i lakken, da det ikke kan fjernes efter det er hærdet.
  • Læg alle dine lag ca. 1 mm. under din neglerod og vær opmærksom på ikke at lade farven hærde på huden. Lakken vil holde flottere og længere tid, hvis du ikke får kontakt med neglerod og huden generelt. I værste tilfælde kan du opleve irriteret hud eller eksem, hvis du gentagende gange for kontakt med huden omkring.
  • Alle dine lag skal ligges som var det et normal lag af neglelak – hverken for tykt eller for tyndt. Ønsker du et mere dækkende farve, kan du altid ligge 3 eller 4 lag farve, alt efter smag.
  • Vær opmærksom på at få alle fingre hærdet under LED UV lampen og lad dine fingre ligge lige, for at opnå flottest resultat.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.