Gellack Negle Produkter

Sådan laver du dine egne gellack negle

Reklame| Hvordan holder du dine negle sunde og velplejet? Jeg har egentlig altid ordnet mine negle selv, men havde en kort periode, hvor jeg fik ordnet mine negle hos en negleteknikker. Jeg har både prøvet Shellack og acryl negle og fortrækker mest de naturlige negle, med et lag shellack.

Det er vildt lækkert, at kunne sidde sig ned, slappe af og få fikset sine negle, men for mange kan det være en dyr udgift i længden – derfor er jeg gået tilbage til, at lave mine egen negle igen og har anskaffet mig, mit helt egen gellack kit, så jeg nemt og hurtigt kan lave mine negle flotte. Uden en professionel negleteknikker.

Mine tips og tricks til flotte gellack negle, vil jeg selvfølgelig gerne dele med jer. Derfor har jeg samlet produkterne her, samt en video, så i kan se step by step, hvordan man laver sine egne gellack negle. Kig med her.. 

11665386_1607318342859613_6336179551996286349_n

11659345_1607318446192936_1102225064771910948_n

Produkter du skal bruge:

Det virker måske som en stor mundfuld, at skulle ud og investere i alle produkterne på én gang. Men så snart du har samlet tingene, så holder de i en evighed og så er det flot farverne som du kan skifte ud i ny og næ, når du trænger til et nyt frisk pust 😉

Mine produkter har holdt i flere år og mine veninder og jeg, låner ofte hinandens farver, så vi kan prøve lidt forskellige farver af 🙂

LÆS OGSÅ: Bedste vippeserum til lange flotte øjenvipper

Jeg har anvendt mærket L.A.Q i en del år, som jeg er rigtig glad for – de laver et hav af smukke gellack farver. Et lidt nyere mærke indenfor gellack, er mærket ‘Nailster’, som jeg også har en del gellack farver fra – du kan finde alle farverne i linket her. 

Resultatet af de hjemmelavet gellack negle, minder ekstremt meget om dem, man får lavet hos en professionel negleteknikker. Her med 3 faser som alle skal hærdes under UV lampens lys. 1 lag base coat, 2 lag farve og 1 lag top coat. Processen er virkelig simpel og så snart du har teknikken, vil du elske det!

Mine negle holder til både træning, rengøring og alt hvad der hører med og de holder sig flotte i helt op til 4 uger.

Sådan gøre du:

Det tager ikke længe, at lave sine egne gellack negle. For en nybegynder kan det tage op til en time, men så snart du får rutinen, tager det ikke mere end 30 min. og så har du de fineste negle, som holder op til 4 uger. Vær omhyggelig og koncentrer dig om at lægge de forskellige lag ordentlig, så vil det også holde sig flottere, i længere tid. 😉

Her er en to-do:

 1. Fil let overfladen af din negl (brug en neglebuffer)
 2. Sørg for at dine negle har den form, som du ønsker og at dine neglerødder er skubbet godt op.
 3. Rens overfladen af dine negle, så de er rene og fedtfrie. (Brug prepare cleanser)
 4. Læg et fint lag Base Coat og lad lakken hærde under LED UV lampe i 30. sek.
 5. Læg et fint lag Farve og gentag med UV lampen, i 30 sek.
 6. Læg farve lag 2 og gentag under UV lys, i 30 sek.
 7. Til sidst afslutter du med et fint lag Top Coat
 8. Tør overfladen af neglene, som det sidste lille finish. Vær ikke bange for at tørre dem godt af, da de er fuldkommen hærdet og derfor ikke kan smidte. Her bruger du prepare cleanser, som du startede processen med.

Her er en kort video af, hvordan du selv kan lave dine egen gellack negle, step by step. Kig med her!

Find alle produkter, i linket her 

Hvordan fjerner du nemt og skånsomt Gellack?

Det er en smule hårdt for neglene, så derfor skal du undgå, at hive lakken af, da det ødelægger neglene og gør dem tynde. Et fint alternativ kan være, at lave et lille acetone bad, hvor du har en skål med kogende vand, hvori du har en anden skål tilføjet 100% acetone, hvor du sidder med hænderne i, indtil lakken er opløst. Husk at fil det øverste topcoat af, da lakken ellers har svært ved at opløses.

En anden mere skånsom måde, hvorpå du kan fjerne din gellack, kan du se i video’en her. Her har jeg brug de rette produkter, som er super hurtigt og effektivt! Du kan finde links til produkterne, under videoen. God fornøjelse!

Produkter:  Take-it-off væske , Stanniol wraps

Hvad skal du undgå, når du laver dine egne gellack negle?

  • Undgå at røre ved neglene, indtil du er helt færdig med sidste step
  • Vær opmærksom på ikke at få fnuller eller andet ind i lakken, da det ikke kan fjernes efter det er hærdet.
  • Læg alle dine lag ca. 1 mm. under din neglerod og vær opmærksom på ikke at lade farven hærde på huden. Lakken vil holde flottere og længere tid, hvis du ikke får kontakt med neglerod og huden generelt. I værste tilfælde kan du opleve irriteret hud eller eksem, hvis du gentagende gange for kontakt med huden omkring.
  • Alle dine lag skal ligges som var det et normal lag af neglelak – hverken for tykt eller for tyndt. Ønsker du et mere dækkende farve, kan du altid ligge 3 eller 4 lag farve, alt efter smag.
  • Vær opmærksom på at få alle fingre hærdet under LED UV lampen og lad dine fingre ligge lige, for at opnå flottest resultat.


This Post Has 49 Comments

 1. Sarah Posin

  Hejsa Laura <3
  Det lyder meget mærkeligt? Det har jeg godt nok aldrig oplevet før :-/
  Husker du at file din negl inden du påfører produkterne? Og lader du alle lag hærde?

  Knus <3

 2. Laura

  Hej Sarah
  Jeg har købt hele sætte fra samme mærke som dig, men mit holder dog kun i 3-4 dage så går det og eller hvis jeg har været på arbejde så ser det ikke pænt ud længere. Ved ikke helt om jeg gør det forkert, for har nemlig set din video mange gange, så jeg gjorde det på din måde 🙂

 3. Sarah Posin

  Hejsa Vivian <3

  Åh du bliver SÅ glad for din investering! Gellack er bare noget af det bedste 🙂
  Jeg kender ikke til Mollon Pro’s gellackker, men jeg har selv brugt L.A.Q i flere år - det kan jeg varmt anbefale!

  Knus Sarah

 4. Vivian

  Hej Sarah,
  Jeg skal til at købe gellack og læser så meget godt om både LAQ og Mollon Pro, så nu er jeg virkelig kommet i tvivl.
  Har du prøvet Mollon Pro’s gellack?
  Hhv. Hybrid Shine System eller Luxury?
  H ad vil du anbefale?

  Mange hilsner
  Vivian

 5. Sarah Posin

  Heej Lisbeth <3

  Sådan! Det skal du nok blive rigtig glad for 🙂 Dejligt du kan bruge min lille guide til gellack negle
  Ja, jeg vil mene at du sagtens kan bruge produkterne med hinanden. Så længe det også er lakker som skal hærdes under UV-lys 🙂
  Du kan sagtens bruge lampen jeg anbefaler. Der er ikke forskel på UV lys. Den er desuden ret pæn af en UV-lampe at være 😀

  Held og lykke med dine fine negle 😉
  Knus!

 6. Lisbeth de Silva

  Hej Sarah
  Jeg har besluttet mig for at købe de ting som skal til for at lave fine negle selv.💅og med din fine beskrivelse virker det overskueligt 😊
  Jeg har neglelak og top coat som jeg har købt hos en negletekniker, ved jeg ikke må skrive navnet😉 kan det mærke du anbefaler arbejde sammen med hinanden og kan jeg også bruge lampen du anbefaler ?
  Hilsen
  Lisbeth

 7. Sarah Posin

  Heej Louise 🙂

  Jeg vil give dig helt ret! Jeg har selv kittet fra Le Mini macron og det holder ikke nær så godt. Faktisk bruger jeg selv L.A.Q, da det har præcis samme holdbarhed som de shellacknegle man får lavet hos negledamen 🙂 Jeg eeeelsker L.A.Q, men det ligger også i den lidt dyrere ende. Jeg vil helt klar anbefale dig at prøve L.A.Q og er sikker på du vil kunne mærke forskel på holdbarheden.
  Hvis jeg skal på tur eller noget og jeg ikke når at lave negle hjemmefra, så bruger jeg stadig lampen fra Le Mini macron sættet – selvom det dog tager lidt længere tid, men den fylder ikke så meget i tasken 😉 Blot et lille tip!

  Knus!

 8. Louise Hansen

  Hej Sarah 🙂

  Jeg har nu prøvet Le Mini macron i et par måneder, men synes simpelthen ikke det holder så længe, så overvejer ” at skifte ” til LAQ, har du tilfældigvis prøvet Le Mini macron, så du kan sige noget om forskellen ?
  Mon det bare er nogenlunde det samme og jeg bare skal øve mig mere, så det ikke skaller så hurtigt af 😀

 9. Sarah Posin

  Hej Charlotte <3

  Det var meget mærkeligt? :-O Det har jeg aldrig prøvet før.
  Husker du at file din egen negl let, inden du påfører lakken? Det er nemlig vigtigt at man filer ens naturlige fedtlag af neglen, så lakken kan sætte sig. Tænker måske det kan være det der er årsagen? :-/

  Knus Sarah!

 10. Charlotte

  Hej Sarah,

  Jeg har nu brugt LAQ i en måneds tid nu, men jeg synes ikke det holder meget længere end en uge.. Efter en lille uge begynder der er komme luft ind under lakken, hvor det så et par dage efter knækker af…

  Er det noget du har prøvet, og i så fald ved hvordan man undgår? 🙂

 11. Sarah Posin

  Hej Emma 🙂

  Det er det hele værd ja! Jeg er også selv rigtig glad for gellack og har brugt det uafbrudt i flere år! 😅 Så det er helt klar en god investering du gør dig!
  Grunden til at jeg skriver ‘Gellack’ og ikke shellac er, at CND har taget rettigheden til dette ord og er de produkter som anvendes i de fleste salonerne – derfor må jeg ikke bruge ordet i mine indlæg og kalder det derfor ‘Gellack’.
  Det giver præcis det samme fine holdbare resultat. Jeg kan klart anbefale dig, at købe L.A.Q og samle på deres farver – det er nogle rigtig fine lakker og de holder i en evighed! 🙂

  Håber det var svar nok, ellers må du endelig skrive.

  Knus! <3

 12. Emma Winther

  Hej Sarah,

  Jeg har fået lavet Shellac negle og jeg er simpelthen så glad for dem, de er stærkere og lakken er så fin selv efter mange dage. Jeg tænker derfor at investere i et kit selv, men jeg er forvirret over hvad forskellen på Shellac og gellack er, ved du det? Jeg har læst at Shellac er mere holdbart og bedre mod mærker i lakken, er det noget du har erfaring med? 🙂
  Vh Emma

 13. Zigrid Spanggaard

  Hej
  Skal det være en bestemt slags uv lampe der bruges til at hærde lakken?:)

 14. Sarah Posin

  Hej Gitte 🙂

  Sjovt du lige skriver! jeg har selv lige lagt et lag gellack på mine tæer, så de kan blive luftet her i de varme dage og hold nu op hvor bliver resultat bare fint og flot!
  UV-lygte kender jeg ikke til? Men jeg har linket til en UV lampe, som er den jeg også selv anvender 🙂 Det er det samme som de bruger i professionelt brug, så har du en anden UV lampe eller fundet en som er billigere, er den sikkert helt den samme, bare den har UV lys fungere det sikker som det skal 🙂

  Du skal bare igang med at lave dine egne gellack negle, det bliver du så glad for! 🙂
  Knus <3

 15. Gitte Jensen

  Hej Sarah
  Jeg er totalt nybegynder og vil gerne bruge gellak på tæerne, kan men bruge en UV-lygte eller skal jeg have såden en UV dims som de profesionelle har?
  Hilsen
  Gitte

 16. Sarah Posin

  Hejsa Berit 🙂

  Hvor lækkert! Metoden er egentlig den samme som hos din negle dame, så længe det er Gellack.
  Jeg har ikke selv prøvet at lave den hvide tut med gellack, men tænker det kan lade sig gøre.

  Mange af de lyse lakker som du ser på siden, er ret fine og gennemsigte – jeg har selv lakken ‘Sensitivity’ giver en flot naturlig, lidt beige farve. ‘Manicure’ er en smule mere rosa og er også super flot!

  Knus <3

 17. Berit

  Hej Sarah
  Har du erfaring med lak til franske negle? Jeg er i tvivl om hvilken farve det skal benyttes som den transparent rosa på hele neglen under den hvide tip. Har lige fået lavet negle i en salon med UV-lak, og metoden med den ‘rosa’ giver en super fin dybde og ensartethed.

 18. Sarah Posin

  Hej Emma 🙂

  Hvor fedt! Det skal du nok blive rigtig glad for!
  Ja du har ret – den lyserøde ‘Melon’ er meget gennemsigtig og nærmest helt neutral i farven. Det kan være lidt svært at se helt præcis hvilken farve de har, men leder du efter en som er lys og dækkende, så kan jeg virkelig anbefale den farve som hedder ‘Coral Reefs’ eller ‘Sensitivity’ 🙂

  Knus!

 19. Emma0180

  Hej Sarah. Jeg har selv bestilt nogle af produkterne hjem fra billigvoks og de er lige kommet hjem. – Jeg har en købt en lyserød helt magentil den på dit billede, synes dog den ser MEGET gennemsigtig ud?🤔
  Så ville lige høre om den også er ligeså gennemsigtig når man har påført den osv? 😊
  Hilsen Emma

 20. Sarah Posin

  Det lyder mærkeligt? Det har jeg aldrig hørt om før 🙂
  Bruger du gellack? og en rigtig UV lampe?

 21. Lotte

  Jeg har det hele men jeg syntes ikke det tørre ,og kunne lige skrabe det hele af

 22. Sarah Posin

  Hejsa Louisa,

  Det er jeg faktiks ikke klar over, om man kan? Der er ikke så meget igen at file af på Gellack negle, så jeg ved ikke om det bedre kan betale sig at fjerne det hele, når man er igang 🙂 Ved Gelé negle laver man jo ofte en opfølgning uden at fjerne alt?
  Når jeg fjerne mit Gellack putter jeg fingrene i opvarmet acetone og så forsvinder alle lag, det tænker jeg umiddelbart er den nemmeste læsning 🙂

  Knus Sarah

 23. Louisa

  Hej 🙂

  Ved du om man kan file det øverste gellak lag af, uden af fjerne alt, og så lægge nyt ovenpå… det ved jeg de gør ved alm gele negle nemlig..

  Mvh Louisa

 24. Sarah Posin

  Hej Anne! 🙂

  Hyggeligt du skriver! Kan godt forstå du lige vil sikre dig inden du kaster dig ud i noget 🙂
  Jeg har selv et andet gellack mærke som hedder le mini marcaron og den lak kan jeg sagtens bruger under min L.A.Q UV lampe. Jeg tror faktisk du kan bruge alle forskellige gellackker, så længe det er en gellack 😉 Prøv det!

  Knus Sarah <3

 25. anne

  Hej Sarah

  Jeg er helt ny på det her område og vil høre om du ved om man kan bruge andre mærker gellack, fx Sally Hansen, til sin LAQ uv lampe? Eller om det SKAL være LAQ gellack man bruger til sin LAQ uv lampe for at få det bedste resultat? 🙂

 26. Sarah Posin

  Hejsa Dorte 🙂

  Nej.. jeg tror desværre ikke at der en startpakke? men så snart du har købt top og bace coat – så er der til virkelig virkelig lang tid. Så det er lidt ekstra dyrt i starten. Mine lakker har holdt i flere år uden at jeg har købt nye 🙂 Så har jeg bare kun købt nye farver.

  Egentlig behøver du ikke at rense neglene af efter… jeg gør det selv, fordi jeg synes det er rart lige at få renset og her bruger jeg bare den samme væske som jeg renser negle af med inden påførelse 🙂 Jeg kan se at produktet ikke er på siden lige pt. Men som alternativ kan du godt bruge vand (det har jeg selv prøvet), men jeg anbefaler at bruge rensen.
  Kommer du forbi salling, ved jeg at rensen kan købes der 😉

  Knus Sarah

 27. Dorte Thor gaarde

  Kan jeg købe en startpakke til rimelige penge, hvad renser man negle i når man er færdig med at lave dem. Mvh Dorte gaarde

 28. Sarah Posin

  Det bliver ikke tykke negle som hvis du får lagt kunstige negle med acryl eller gelé. Nogle negleteknikker er dygtige til at lave dem tynde, men jeg vil sige at dine negle bliver samme tykkelse som neglelak, med de bliver bare stærkere og så holder lakken jo bare i ca. 3 uger uden at krakkelere eller skulle tørre som neglelak 🙂

 29. Lone H Jensen

  Bliver laget ligeså tykt som en gelenegl eller er det ligesy tyndt som neglelak ?

 30. Sarah Posin

  Hejsa Ditte 🙂

  Ønsker du at tøre neglene af som det sidste step, bruger du egentlig bare samme rens som du starter med at bruge inden du laver dine negle. Det er egentlig ikke fordi du behøver, da alt er hærdet og der ikke er noget efterfarve 🙂

 31. Ditte Jørgensen

  Hej Sarah

  Hvad skal man tøre neglene af med efter step 6??
  Bruger man neglelak fjerner der også, for at de bliver glatte på overfladen?

  Venlig hilsen
  Ditte

 32. Sarah Posin

  Hejsa Ida 🙂

  Åh.. jeg har tænkt det samme som dig og prøvede en af mine nude neglelakke, men det kan simpelthen ikke hærde også selvom du lægger et lagt over din base coat og færdiggøre med et lag top coat – man bliver simpelthen nødt til at bruge en lak som kan hærde. Hvis du har fået fingerne i en farve som du troede vare mere dækkende, så prøv evt. at giv den 3-4 lag farve. Ved godt det så tager lige lang tid, men det kan godt give den farve som du måske havde forventet 🙂

 33. Sarah Posin

  Hejsa Helle

  Dejligt at høre at du er blevet ligeså glad for det som jeg 🙂 Det er nemlig så let og så holder det præcis som det ville gøre hos en negletekniker. Tak for tippet med lampen og ja du har helt ret – l.a.q fåes i mange flotte farver på billigvoks. Smart at man bare kan hente dem, så er man fri for fragten og ventetiden 😉

 34. Helle jensen

  Super fin fremgangsmåde. Jeg har netop købt en lampe på amazon, og fået de fineste negle og kit som holder laang tid , til samme pris som en behandling hos en negletekniker. Tusind tak for tippet. Så iøvrigt at billigvoks.dk har L.a.q shield lakkerne og de kan afhente gratis hos udvalgte frisører.

 35. Ida

  Kan man bruge en helt almindelig Chanel neglelak i stedet for L.A.Q neglelak? jeg har LED lampen fra L.A.Q og alt det andet man skal bruge for det holder længere, men fik købt en farve som ikke var som jeg forventede så ud. 🙂

 36. Sarah Posin

  Jeg har ikke selv lampen fra L.A.Q, men en gammel en fra Depend. Min mor har lampen fra L.A.Q og den er meget bedre fordi man kan lave hele hånden på én gang, så næste gang jeg skal have ny lampe, skal de være den! 🙂

 37. Anne Engkrog Andersen

  Hej Sarah 🙂

  Er du stadig glad for din lampe fra LAQ? Eller har du fundet noget, du er gladere for siden?

  KH

 38. Sarah Posin

  Hejsa Fie

  Oh det er jeg ked af at høre 🙁 Håber dine negle er okay nu. Min mor var ude for det sammen og det så helt voldsomt ud.
  Angående UV-lampen, så tror jeg faktisk du kan bruge alle slags lamper. Måske de har nogle billige på ebay eller amazone 🙂

  Jeg er så glad for Laq, de får bare et super flot resultat og de laver alverdens smukke farver, men de er også lidt dyre. Jeg har linket til dem på billigvoks, hvor de er liiidt billigere 😉
  Rigtig god fornøjelse med det.

  Kh Sarah

 39. Fie Pedersen

  Hej Sarah,

  Jeg har selv været dybt afhængig af Depends kit, dengang det var i butikkerne. Men jeg var én af dem, som fik nogle grimme skader pga. produktet, og jeg er derfor stoppet med at bruge det. Men som du beskriver det her, så lyder Laq, som en god erstatning. 🙂
  Jeg har desværre solgt den lampe, som jeg engang havde, og jeg skal derfor erhverve mig en ny. Men ved du, om man kan bruge alle UV-lamper? Du linker til en lampe, som koster 599, hvilket jeg synes er ret dyrt i forhold til, hvad jeg gav for min gamle. Men skal man nødvendigvis bruge en Laq-lampe, for at kunne tørre Laq-lakkerne, eller kan alle lamper bruges?

 40. Sarah Posin

  Hejsa Rikke 🙂

  Selv tak og tusinde tak for nogle fantastiske produkter!

  Jeg er dybt afhængig 😉

 41. Femmeunique, Rikke

  Hej Sarah,
  Tak for din flotte beskrivelse af LAQ. Jeg vil ikke gå ind I sagen om retssag, du kan læse hvad Sø og handelsretten skriver, nu er det jo LAQ og Gellack du skriver om og ikke jura. Vi har fantastisk mange tilfredse kunder og jeg er I løbende kontakt med miljøstyrelsen, som ikke fraråder at anvende produkterne, men da sagen om Depend kørte, fulgte de Sverige, men ifølge miljøstyrelsen ikke på en mistanke.

  Vores produkt er til de kvinder, som ønsker at lakere neglene selv og med LAQ kan de opnå et lige så flot og holdbart resultat som på negleklinikken. Mange tak for dit indlæg !

  De bedste hilsner
  Rikke KJærsgaard, Femmeunique.

 42. Sarah Posin

  Hej Pia 🙂

  Fedt – det er i hvert fald en god investering.
  Jeg har stadig lidt prepare rens fra mærket Depend, men når den er brugt så køber jeg den fra Laq 🙂
  Ja jeg bruger en fil inden jeg bruger acetonen – ved ikke om det er helt korrekt, men man kan sagten få det af uden fil 🙂
  Hvis du køber produktet i butikken, så forhør dig lige for en sikkerhedskyld.

  Selv tak Pia – hav en dejlig dag!

 43. Pia

  Hej Sarah

  Jeg overvejer at investere i Laq Shield, men har lige et par spørgsmål inden da.
  Du skriver i din vejledning i punkt 6, at man skal aftørre dem grundigt. Gør du det med Laq
  Prepare?
  Du skriver også, at du bruger en fil en fil til at file på overfladen, så Top Coaten bliver slebet af, er
  det nødvendigt for at få det af, kan man ikke bare have dem lidt længere tid i acetonen?

  På forhånd tak.
  Pia

 44. Nis Lorenzen

  Hej Sarah,

  Nej, desværre kan Shellac kun købes til professionelt brug. Årsagen er, at man skal være meget påpasselig med at få produktet på huden, og selv om Shellac IKKE indeholder HEMA (allergifremkaldende stof der frarådes af Miljøstyrelsen) som de fleste andre produkter på markedet ellers gør, så har CND bestemt, at Shellac ikke egner sig til privat brug. Problemet med produkter der hærder i en UV-lampe er, at den lim der bruges som en del af ingredienserne, over længere tids brug kan fremkalde akrylat-allergi, og har man først fået akrylat-allergi må man leve med det resten af livet. Allergien kommer pludselig, så man kan anvende et produkt i flere år uden problemer, og så pludselig – fra den ene dag til den anden – bliver man ramt permanent, og da der er akrylat i rigtigt mange ting, kan det gå ud over livskvaliteten. Antallet af allergitilfælde var den direkte årsag til, at produkter er blevet fjernet fra hylderne i flere lande. CND har i stedet udviklet Vinylux, der er en langtidsholdbar neglelak som hærder via solens UV-stråler. Den er til hjemmebrug og holder i op til 7 dage, men da den samtidig fjernes lige så hurtigt som en alm. neglelak er der mange der synes den er fin og nem at skifte en gang om ugen.

 45. Sarah Posin

  Hej Pernille 🙂
  Nej det kan man desværre ikke (har prøvet 😛 hehe)
  Du skal købe en lak som skal hærdes under UV lampen, men hvis du kan finde et andet mærke, så kan du godt bruge det 🙂
  Man kunne i en periode få Gellack fra Depend i Matas og det brugte jeg i over et år og det er også her lampen er fra. Desværre er Depend Gellack blevet fjernet fra alle butikker igen, da der åbenbart var blevet brugt et giftigt stof i produkterne, så nu er det kun det her jeg kan finde i butikkerne 🙂 Du kan købe en lampe som hører til mærket L.A.Q, den kan købes i Salling, men den er meget billigere i linket her —> http://femmeunique.dk/produkt/led-negle-lampe/

 46. pernille

  Kan man bruge hvilket som helst farve som lag eller skal det være en der specialt lavet til?
  Og hvor har du kønt din UV Lampe?
  🙂

 47. Sarah Posin

  Hej Nis,

  Tak for din besked – det var jeg ikke engang klar over.
  LAQ bruger selvfølgelig ikke ordet shellac selv, men det er egentlig bare min egen betegnelse og så er alle med på hvad jeg mener 🙂
  Jeg vil selvfølgelig rette min artikkel 😉
  Er der mulighed for at købe CND shellac, som forbruger?

  Ha’ en dejlig aften!

  Kh Sarah

 48. Line

  Hejsa Nis

  Jeg læste lige din besked, og forsøgte at finde produktet du omtaler og er forhandler af kan jeg se på din hjemmeside, men det du henviser til kan ikke købes af private? Altså kun af klinikker og teknikere?

  Så er det jo klart der er et stort marked for os piger der søger et billigere alternativ.. Jeg forstår godt problematikken i navnet mv. Men så skal der jo komme et professionelt alternativ til billigere penge.

  God artikl Sara det hjalp hvert fald mig som ikke har råd til at få lavet negle konstant 🙂

  Mvh Line

 49. Nis Lorenzen

  Hej Sarah,

  Fin artikel du har skrevet :-). Vil dog blot gøre dig opmærksom på, at du ikke må skrive Shellak eller Shellac, da firmaet bag LAQ Shield i Sø- & Handelsretten har fået dom for ulovlig snyltning på original-produktet CND Shellac. Det er således både ulovligt og strafbart at reklamere, lovprise eller på anden måde fremhæve LAQ’s nuværende produkter med angivelse af, at det skulle være Shellak eller Shellac.

  CND Shellac er i øvrigt det eneste patenterede system på markedet, og det eneste system hvor du slet ikke skal file på neglene ved aftagning. Netop for at undgå skader på neglene, er CND Shellac udviklet så det med den nyeste Top Coat kun tager 5 minutter at aftage produktet – helt uden filning og dermed helt uden risiko for at beskadige naturneglen. CND Shellac indeholder bl.a. ej heller det af Miljøstyrelsen frarådede og stærkt allergifremkaldende stof 2-Hydroxyethyl methakrylat. Det er derfor faktuelt forkert, når du skriver at LAQ er det samme som det man kan få hos “negledamen” 🙂

  Hilsen
  Nis Lorenzen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.