Idomove3

Vind et flot pulsur + rabatkode

Juhuuu… så blev det fredag og det skal selvfølgelig fejres! 💃🏾 Jeg er så heldig at få lov til at udlove det her super seje og stilfulde armbåndsur med pulsmåler og hele molevitten. Uret kan bla. tracke din søvn, modtage sms’er, se din daglige aktivitet, kalorieforbrænding og meget mere…Du kan deltage i konkurrencen på min instagram i linket her og ellers vil jeg lige vise lidt fine billeder af det super seje ur!

Uret i sig selv synes jeg er ret cool, meget diskret i designet og så lægger man ikke så meget mærke til, at det er et pulsur 👌 Normalt synes jeg ikke så meget om selve designet på pulsure, men dét her har jeg ikke noget imod at bruge til dagligt!

Til uret hører en smart app, som selvfølgelig er gratis at hente – på billedet her kan i se, at jeg ikke har været så aktiv idag hehe 😆 Så nu vil jeg lette måsen og smutte afsted i fitness, inden det står på weekendshygge.


Vinderen af konkurrencen er fundet og kan ses på min instagram 👌

Kunne du også tænke dig at få fingrende i det her fine IDOMOVE GO Pulse ur, så kan du lige nu spare 100 kr. ved brug af rabatkoden: sp100

Hop ind forbi idomove.com tjek det fin ur ud! (koden er gyldig t.o.m den 31/3-17)

Rigtig god dag!

ReklameSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.