Beauty Hårpleje Skønhedstips

Glat hår uden glattejern! (Video)

Jeg har været så heldig at få lov til at prøve denne helt nye måde at glatte hår på, nemlig […]

august 2016

Sarah Posin

Jeg har været så heldig at få lov til at prøve denne helt nye måde at glatte hår på, nemlig med den nye Dafni brush – Kan det virkelig lade sig gøre, at glatte håret helt fint? og er det virkelig så simpelt som det ser ud til? Kig med i min video, som du finder nederst i indlægget…

Måske du har set “Glattebørsten” før? Jeg har efterhånden stødt på den et par gange og jeg må indrømme at jeg har været en smule sketpisk. Der findes åbenbart rigtig mange billige kopier, som ikke er særlig effektive, men glattebørsten hér er den orginale og kvaliteten skulle derfor også være meget bedre.

14054975_1754405588150887_8805753008310984064_n

14088684_1754405458150900_34474598193434899_n (1)

14054213_1754405488150897_1578240703899613898_n (1)
Jeg må indrømme at jeg ikke er den største ekspert indenfor alt det her skønhedshalløj, men forbruger er jeg da ☺ Når jeg selv vælger produkter, bruger jeg altid dem som ikke er alt for krævende og det skal helst ikke tage for lang tid om at gøre sig klar, men samtidlig vil jeg jo gerne opnår et flot resultat. 

I mit indlæg ‘Sådan laver du krøller med et glattejern’ var det helt samme princip – simpelt, hurtigt og flot resultat! Børsten her er også super simpel at anvende og jeg er faktisk lidt overrasket over hvor nemt det pludselig er at glatte hele håret, på blot få minutter.

Glattebørsten fungerer således

Der er en tænd og slut knap (meget simpelt ), det varmer lynhurtigt op og de lilla plader er varmepladerne, som nemt kan køre igennem hele håret uden at du skal opdele håret i baner.

Glattebørsten giver et resultatet

I videoen under her, har jeg godt nok ikke hold jernet så længe, så den helt glatte effekt er måske ikke så tydelig, som den kan blive hvis man holde den på længere tid. Men jeg elsker at glattebørsten kan glatte uden at fjerne alt volumen fra hovedbunden!  Ofte synes jeg at et normalt glattejern kan få håret til at klaske lidt sammen, men det er sikkert smag og behag, hvad man lige fortrækker og hvad der er pænt til de forskellige hoveder.  ✌

Håber i synes godt om videoen! For lige at opsummere lidt, har jeg gjort det lidt lettere at se udfra de her facts, hvad glattebørsten kan og hvordan du anvender den helt præcis…

Hurtige facts:

Fordele ved Dafni brush:

 • Glattejern formet som en hårbørste
 • Det er den orginale model
 • Keramisk belægning, af høj kvalitet som ghd
 • Glatter på kun få minutter
 • Perfekt i en travl hverdag
 • Passer til alle hårtyper; langt, tykt og krøllet hår
 • Opvarmes på 1 minut
 • Slukker automatisk efter 15 minutter
 • 185 grader
 • Beskytter håret og imod at blive brændt af jernet.

Sådan skal du gøre:

 • Start med at børste dit hår godt igennem med din hårbørste
 • Tag en stor tot hår, gerne større end du normalt ville gøre ved et glattejern
 • Hold godt fat i spidsen af din hårtot og hold håret stram imod børstehovedet
 • Herfra kører du børsten langsomt igennem håret, så det får varme hele vejen igennem håret
 • Fortsæt gennem hele håret indtil det færdige resultat

Hvad tænker du umiddelbart om glatte-børsten her?  Og hvilke andre sjove, anderledes og nye stylings-produkter kender du til?

sarah posin - signature

Sponsoreret

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.