Beauty Hårpleje Skønhedstips

Et glattejern der plejer & styrker håret?

Hej piger! Jeg har netop lige testet et ret specielt produkt, nemlig et glattejern som udskiller damp og udover det, […]

marts 2017

Sarah Posin

Hej piger! Jeg har netop lige testet et ret specielt produkt, nemlig et glattejern som udskiller damp og udover det, tilfører håret en masse pleje og styrker det, så håret bliver efterladt blødt og skinnende. Væsken, med den plejende effekt, følger med –  Lad mig høre hvad i tænker om det? 

Jeg har sammensat en lille video her, hvor i kan se hvordan glattejernet fungerer, hvordan man fylder den plejende væsken på og hvor effektivt dampen er. Man kan nærmest allerede se, hvordan mit hår efterlades mere sundt og velplejet. Håber i synes godt om videoen, lad mig høre hvis i har nogle spørgsmål eller andet?


Find glattejern fra White Mineral i linket HER


Pss..! den her leave-in treatment som i kan se på billedet, er ret lækker og kan bruges i håret istedet for olie – den både dufter, plejer og får håret til at skinne så fint og lækkert! Kun naturlige produkter, med mineraler, vitaminer og proteiner, som styrker og reparer håret.

Hop ind forbi og tjek produkterne ud i linket HER!

Tak fordi i kiggede med, vi seeees..!

Sponsoreret

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.