Blandet Kosttilskud

Få en gratis bøtte proteinpulver!

Hejsa! Her er lige et lille hurtig hint til alle jer, der godt kunne tænke jer at smage den nye helt […]

februar 2017

Sarah Posin

Hejsa! Her er lige et lille hurtig hint til alle jer, der godt kunne tænke jer at smage den nye helt nye Whey 100 Protein fra bodylab, med protinella smag! ✊ Lige nu kan du nemlig få en gratis bøtte med din din ordre, ligegyldig om du bestiller for 30 kr eller laver en større ordre. Bodylab udsender nemlig 10.000 gratis bøtter, så det er med at være hurtig..

Tænker du ‘hmm… jeg vil gerne have fat i sådan en gratis bøtte proteinpulver’, men ved du ikke lige hvad du skal bestille på siden? Så har jeg fundet nogle super lækre produkter hér, som jeg også selv bruger i min hverdag – kig med her!


Bodylab Protein bar – chokolade banan

Dé her barer er for vilde! Faktisk er de udsolgt lige nu, men er tilbage igen i næste uge. Jeg glæder mig helt vildt til de kommer på lager igen, for så bliver jeg simpelthen nødt til at købe et par kasser hehe Én kasse koster kun 129 kr. og rent indholdsmæssigt indholder de ikke nær så mange kcal pr. bar, som mange andre proteinbarer. Hvis du er vildt med de klassiske skumbananer, så vil du elske dem her!

Find Bodylab protein bar – chokolade/banan HER


Bodylab BCAA

Under træning drikker jeg ofte BCAA fra Bodylab. Jeg er ret vild med deres varianter og har egentlig smagt en del forskellige smagsvarianter. Deres BCAA er selvfølgelig uden sukker, så jeg bruger det også ofte som et glas saft eller til at lave hjemmelavet BCAA is. Den smagsvariant som jeg bruger lige nu, er med cola smag og kan virkelig anbefales!

Find Bodylab BCAA – alle smagsvarianter HER


Bodylab Zero Topping

Zero topping er sirup uden tilsat sukker og er et genialt alternativ til f.eks pandekager, is eller topping på skyr. Deres nyest smagsvariant er med chokolade skildpadde smag og er seriøst for lækker! Hvis i fulgte med på min Snapchat igår, så fik jeg Easis vaniljeis med knust mørk chokolade, toppet med en masse skildpadde sirup – hold nu op det var lækkert!

Find Bodylab Zero Topping – Skildpadde smag HER


Har i fundet andre lækre produkter som i tænker skal afprøves?  Ellers kan jeg bare sige skynd jer ind og læg en ordre, så får du lige lidt ekstra for pengene! Whey 100 protein med proteinella smag, fåes selvfølgelig allerede i en stor variant – den kan du finde i linket HER

Rigtig dejlig dag, vi blogges!  ✌

Affiliate

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.