Stil og Inspiration

Bedste lyd & e-bøger til sommerferien

Hos mange betyder sommerferie afslapning, i sydens sol. Det er efterhånden ved at være en del år siden jeg sidst […]

juni 2018

Sarah Posin

Hos mange betyder sommerferie afslapning, i sydens sol. Det er efterhånden ved at være en del år siden jeg sidst har været sådan rigtig på sommerferie, da livet som selvstændig ikke altid byder på så meget ferie. Derudover er jeg også enormt dårlig til at få planlagt og være i god tid, men hey! I år sker det! Sidst i Juni tager jeg en uges ferie, som byder på sol, strand og gode drinks ved poolen.

Jeg har derfor en idé om at jeg gerne vil kaste mig ud i en god bog eller lydbog, så hvis i kender til et par gode bøger, så kunne jeg enormt godt tænke mig at høre jeres anbefalinger til de aller bedste?

Prøv 14 dage gratis på Mofibo – Sign up her! 

Jeg prøvede 14 dage gratis på Mofibo, hvor jeg bla. nåede at høre hele Hella Joof’s lydbog ‘Papmache reglen’. Den kan virkelig anbefales, da den giver et virkelig godt og meget humoristisk billede af os, som mennekser og den måde vi agere på.

Jeg har altid synes at det er lidt af en jungle af finde ud af, hvilke gode bøger der gemmer sig derude – og jeg må nok indrømme at det er de færreste bøger, som sådan rigtig fanger mig. Derfor er jeg også blevet ret vild med lydbøger på Mobibo, da jeg kan fikse ting mens jeg lytter til en histore eller bliver klogere på et område.

Har du allerede prøvet Mofibo? Få 14 dage gratis på Storytel her!

Jeg har det med at blive træt når jeg læser, selvom det jo er ren hjernegymnastik at kaste sig over ordene. MEN.. hvis nogen ligger inde med et par gode og interessante bøger, som man kan kaste sig over her i sommerferien, så må i meget gerne dele i kommentarfeltet, under indlægget her 🙂 Tak!

Til sidst vil jeg lige tilføje, at der ikke er nogen binding på Mofibo, hvis du ønsker at prøve gratis lydbøger af, så kan du få 14 dage gratis og det er super nemt, at signe up og der er ingen binding 🙂 Prøv det af!

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.