Blandet

Guide: Her er de bedste tights!

For mig er et par gode tights virkelig vigtigt og hold nu op hvor kan jeg mærke stor forskel på […]

januar 1970

Sarah Posin

For mig er et par gode tights virkelig vigtigt og hold nu op hvor kan jeg mærke stor forskel på kvaliteten og præstationen under træning. En træning eller løbetur i et par dårlige tights, kan simpelthen ødelægge det hele, så derfor går jeg virkelig ikke på kompromis her!

Folk som har prøvet de her tights, vil nok give mig ret.. at når først man har prøvet dem her, så går man ikke tilbage til sine gamle h&m tights eller slatne Nike løbe tights. 

Nu er jeg ret miljøskadet af både min uddannelse som skrædder og designer, så jeg har altid nogle specielle ting jeg kigger efter når jeg køber tøj generelt – snit og kvalitet. I forhold til tights, kan jeg specielt godt lide når kvaliteten er compression, da de stramme godt ind og man får en lækker bevægelighed. Når det kommer til sit, kigger jeg ofte efter de snit som får mine ben til at se længere og “slankere” ud  Det lyder måske ret fucked! Men ja!

personligt er jeg ikke til for meget krims krams, da det ofte gør benene mere iøjenfaldene, men i det her tilfælde har jeg valgt et ar tights i et let mærkt mønsker.

 

Modellen her – 2XU mid-rise har jeg haft sinden den kom på markedet (det vil sige ret mange år). De er ved at være en del tyndslidte, så endelig har jeg fået mig et par nye, som kan holde en 5 år mere  Det her er seriøst min yndlingstights, da den har den fine bredde linning, som strammer mave og hele molevitten ind.

..og nu vil en del af jer sikker spørge om de her lækre tights er gennemsigtige? og ja.. desværre er compression bare en smule gennemsigtigt, ikke meget, men en lille smule vil det næsten altid være. Hvis du ønsker et par compressions tights som ikke er gennemsigtige, kan du evt. prøve at købe en størrelse større end hvad du ellers ville, da der så ikke vil komme nær så stor belastning på stoffet.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.