Lak

Video guide: Sådan laver/fjerner du Gellack

Dette indlæg har været ret efterspurgt, men har været lidt længe undervejs. Nu er det her og jeg kan endelig vise jer i en video, hvordan du nemt selv kan lave dine egne, hjemmelavet gellack negle OG hvordan du således fjerner lakken igen, nemt og skånsomt. Jeg håber i kan bruge videoerne som en lille guide. Kig med her..

Gellack har efterhånden været en del af min rutine, de sidste mange år. Jeg har faktisk tællet mig frem til, at jeg uafbrudt har brugt det i fem år. Ret vildt egentlig! Jeg laver altid et nyt sæt, når jeg piller det gamle gellack af og der er ikke noget bedre end at kunne lave det hele selv, når det passer ind i kalenderen. Plus at man desuden sparer en hulens masse penge.

De produkter jeg anvender er en smule dyre, så jeg anbefaler at du starter ud, med at købe en farve som du ikke bliver træt af. Jeg har været god til at samle farver sammen, i løbet af de mange år og har nu et ret stort farveudvalg. Som veninder har vi lånt hinanden farver på kryds og tværs,  så bruger dine veninder gellack, så koordiner det lige, når i køber farver 😉


Jeg har forsæt at vise processen i en video, både hvordan du laver dine egne gellack negle og hvordan du fjerner gellack. Jeg håber meget i kan bruge videoerne. Skriv endelig hvis i har spørgsmål til noget. God fornøjelse! 🙂

Sådan laver du gellack negle

Produkter du skal bruge:

Sådan fjerner du gellack

Produkter du skal bruge:This Post Has 3 Comments

 1. Sarah Posin

  Hejsa Pia

  Tusind tak for din rettelse. Ej hvor er det bare skide irriterende altså! 😀 Det må være en sjusket tastefejl, jeg mener naturligvis også basecoat.
  Jeg har prøvet shellack købt fra Ebay, men det er bare slet ikke samme kvalitet som L.A.Q giver.

  Tak fordi du var opmærksom! <3
  Knus Sarah

 2. Pia

  Har du nogle steder hvor man kan få rabat på shellakken?

  Rettelse til filmen.
  Man bruger først basecoat men du skriver topcoat.
  Vh pia

 3. Pia jensen

  Hejsa.
  Lige en rettelse til din film. I kommentaren på filmen skriver du at man først skal lægge et lag topcoat men du bruger selv som man skal basecoat så det skal du lige have rettet..
  Vh pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.