Blandet Skønhed

Video guide: Sådan laver/fjerner du Gellack

Dette indlæg har været ret efterspurgt, men har været lidt længe undervejs. Nu er det her og jeg kan endelig […]

februar 2018

Sarah Posin

Dette indlæg har været ret efterspurgt, men har været lidt længe undervejs. Nu er det her og jeg kan endelig vise jer i en video, hvordan du nemt selv kan lave dine egne, hjemmelavet gellack negle OG hvordan du således fjerner lakken igen, nemt og skånsomt. Jeg håber i kan bruge videoerne som en lille guide. Kig med her..

Gellack har efterhånden været en del af min rutine, de sidste mange år. Jeg har faktisk tællet mig frem til, at jeg uafbrudt har brugt det i fem år. Ret vildt egentlig! Jeg laver altid et nyt sæt, når jeg piller det gamle gellack af og der er ikke noget bedre end at kunne lave det hele selv, når det passer ind i kalenderen. Plus at man desuden sparer en hulens masse penge.

De produkter jeg anvender er en smule dyre, så jeg anbefaler at du starter ud, med at købe en farve som du ikke bliver træt af. Jeg har været god til at samle farver sammen, i løbet af de mange år og har nu et ret stort farveudvalg. Som veninder har vi lånt hinanden farver på kryds og tværs,  så bruger dine veninder gellack, så koordiner det lige, når i køber farver 😉


Jeg har forsæt at vise processen i en video, både hvordan du laver dine egne gellack negle og hvordan du fjerner gellack. Jeg håber meget i kan bruge videoerne. Skriv endelig hvis i har spørgsmål til noget. God fornøjelse! 🙂

Sådan laver du gellack negle

Produkter du skal bruge:

Sådan fjerner du gellack

Produkter du skal bruge:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.