Ole 1

GUIDE: Sådan vælger du de rette produkter, til din hudtype

Jeg har længe godt kunne tænke mig, at lave en test af Ole Henriksen ‘s produkter, da jeg i flere år har hørt virkelig godt om dem. Vi har vel alle den lidt skeptiske side i os, at når en kendt står bag, må det være fordi mærket bliver brandet godt.

Det kan ofte være svært at skelne imellem, om noget reelt er godt, eller om det egentlig bare er fordi det bliver eksponeret ekstremt godt.

Det kan ofte være lidt svært i den verden vi lever i nu, at skelne imellem, når vi er en del som faktisk lever af at teste og omtale forskellige brands. For mig, er det enormt vigtigt, at være loyal her på bloggen og jeg ønsker kun at skrive om ting, som jeg personligt kan stå indenfor.

Derfor får i også min helt ærlige mening..

 

LÆS OGSÅ: Er vippeserum farligt? Og hvilke bivirkninger kan det have?

 

Personlig er jeg ikke meget for at fylde min blog med negative ting eller omtale brands på en negativ måde, men vil hellere informere eller guide jer til brugbart stof. Jeg har ofte takket nej til ting, som jeg simpelthen ikke har kunne stå inden, også selvom jeg ville få en betaling for omtalen.

Nå.. nu tilbage til den kære Ole H, som jo egentlig er det jeg gerne vil skrive lidt om i indlægget her. Jeg har som sagt længe haft de her produkter i tankerne, men helt ærligt har jeg virkelig haft svært ved at finde ud af, hvilke produkter der har været de rette for netop min hudtype.

Nu fik jeg langt om længe bestilt lidt produkter, efter en del research og anbefalinger fra min gode veninde, som netop selv har prøvet en serie fra Ole Henriksen.

Min moster fik i 50 år gave den orange serie og hun forguder den – især ‘Truth Collagen booster serum‘, som også er den jeg selv har nu. Derudover har jeg hørt ekstremt positiv omtale af ‘Night Treatment serum‘ og derfor var jeg helt overbevist om, at de var de to produkter jeg skulle prøve!

| Reklame links |

Dag: Truth Serum Collagen Booster & Truth Revealed Super Creme

Aften: Invigorating Night Treatment & Sheer Transformation Creme

 

Når det kommer til ansigtscremer, så er jeg ret kræsen, eller hvad man kalder det indenfor makeup verdenen 😀 Jeg ved i hvert fald, hvad jeg vil have og hvad jeg absolut IKKE vil have. Min dagcreme skal gerne tørre hurtigt og ikke fedte, da jeg gerne skulle kunne påføre min makeup efterfølgende og måske også har lidt en tendens til at fedte lidt i huden, i løbet af dagen.

Derfor har jeg valgt at bruge den Orange dagcreme ‘Truth Revealed super creme‘, som har solfaktor i sig og den blå ‘Sheer transformation creme‘, som natcreme. Du kan sagtens bruge den blå ansigtcreme, både dag og aften og den kommer faktisk i en billig pakkeløsning, hvor der både er de to serumer OG ansigtcremen. Den kan du finde her

 Reklame Link |

Ole Henriksen 3 Little Wonders Kit HER

 

Selvom jeg kun har brugt de forskellige serumer og cremer i en uges tid, kan jeg tydeligt mærke og se, hvordan min hud er mere fugtet og sund at se på. Skulle jeg vælge imellem et af produkterne, ville det helt klart være ‘Invigorating Night Treatment‘, da jeg virkelig kan se hvordan den har arbejdet sig igennem natten over. Min hud stråler nærmest når jeg står op om morgenen 😀

 

LÆS OGSÅ: Kaffe scrub der giver et koffein boost til en lækker hud

 

Selvfølgelig er det en dyr fornøjelse, at skulle ud og investere i alle produkter på én gang, men man får altså bare det bedste resultat ved at kombinere produkterne, da de selvfølgelig er skræddersyet til at styrke hinandens egenskaber.

Min anbefaling vil helt klar være, at ønske sig lidt produkter hen af vejen eller få fingrene i den samlet pakke fra Ole Henriksen, da den er ret billig og man får en kombination, af alle de gode produkter i en og samme pakke, til en ret fornuftig pris. Du kan finde den billigt her!

 

Her er en lille oversigt over, hvad de forskellige serier fra Ole Henriksen henvender sig til og her kan du selv placere din hudtype ind i..


Grøn serie ‘Balance’ | Fedtet hud og tegn urenheder

Blå serie ‘Transform’ | Egner sig til alle hudtyper

Orange serie ‘Truth’ | Tegn på tidlig ældning, samt at genskabe den naturlige glød

Pink serie ‘Nature’ | Tør og sensitiv hud


Du kan finde alle produkterne fra Ole Henriksen, billigt på nettet, i linket her 

 

Hvilke produkter har du selv prøvet af? Og har du nogen du kan anbefale? 🙂

Smid endelig en kommentar i feltet under indlægget. Knus for nu!This Post Has 7 Comments

 1. Pingback: Bedste ansigtsmaske: Anmeldelse af Ole Henriksen | Sarah Posin

 2. Sarah Posin

  Heej Charlotte

  Fedt! Tak for tippet! Det vil jeg holde øje med 😉 Jeg plejer bare at bestille fra Billigvoks.dk, da de altid har 10% på Ole Henriksen. Jeg er også selv helt vild med den gule og hvide til natten <3 Det er bare nogle lækre produkter!!

 3. Charlotte

  Er netop gået over til Ole Henriksen. En kombi af grøn og gul om dagen og grøn og hvid om natten. Fabelagtigt. Kan varmt anbefales. Man kan være heldig at få det til rigtig gode priser på nicehairs auktioner.

 4. Pingback: Ole Henriksen produkter: Slip af med de fine linjer & rynker | Spar 10%

 5. Sarah Posin

  Hej Lykke 🙂

  Der vil jeg anbefale den grønne serie! Min veninde døjer selv med uren hud og hun har været SÅ glad for den grønne serie 🙂

  Knus!

 6. Pingback: Dagcreme med solfaktor: Bedst i test, under makeup | Sarah Posin

 7. Lykke

  Hvilken farve er bedst hvis man har uren og tør hud at bruge ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.