Beauty Hudpleje

GUIDE: Sådan vælger du de rette produkter, til din hudtype

Hvilke hudpleje produkter skal du gå efter hvis du har døjer med tør, fedtet, sensitiv hud eller blot trænger til mere glød? Jeg guider dig igennem Ole Henriksen’s produktserie og hjælper dig godt på vej imod en smukkere hud..

september 2018

Sarah Posin

Reklame links

Jeg har længe godt kunne tænke mig, at lave en test af Ole Henriksen ‘s produkter, da jeg i flere år har hørt virkelig godt om produkterne.

Det kan ofte være svært at skelne imellem, om noget reelt er godt, eller om det egentlig bare er fordi det bliver eksponeret ekstremt godt og fordi Ole har sin charme 🙂

 

Find alle produkterne her – Spar op til 30%

 

Det kan ofte være svært, at skelne imellem hvilke produkter og brands som er gode, da vi bliver bombaderet med indtryk. For mig, er det enormt vigtigt, at være loyal her på bloggen og jeg ønsker kun at skrive om ting, som jeg personligt kan stå indenfor.

Derfor får i også min helt ærlige mening og jeg har altid testet produkterne på egen krop.

 

LÆS OGSÅ: Er vippeserum farligt? Og hvilke bivirkninger kan det have?

 

Personlig er jeg ikke meget for at fylde min blog med negative ting eller omtale brands på en negativ måde, men vil hellere informere eller guide jer til brugbart stof. Jeg har ofte takket nej til ting, som jeg simpelthen ikke har kunne stå inden, også selvom jeg ville få en betaling for omtalen.

Derfor er det også ofte positive anbefalinger i vil finde her 🙂

 

 

Nå.. nu tilbage til den kære Ole H, som jo egentlig er det jeg gerne vil skrive om i indlægget her.

Jeg har som sagt længe haft de her produkter i tankerne, men helt ærligt har jeg virkelig haft svært ved at finde ud af, hvilke produkter der har været de rette for netop min hudtype.

Nu fik jeg langt om længe bestilt nogle produkter, efter en del research og anbefalinger fra min gode veninde, som netop selv har prøvet en serie fra Ole Henriksen.

Min moster fik i 50 år gave den orange serie og hun forguder den – især ‘Truth Collagen booster serum‘, som også er den jeg selv har nu. Derudover har jeg hørt ekstremt positiv omtale af ‘Night Treatment serum‘ og derfor var jeg helt overbevist om, at det var de to produkter jeg også skulle prøve.

Dag: Truth Collagen booster serum & Truth Brightening Creme

Aften: Invigorating Night Treatment & Sheer Transformation Creme

 

Find alle produkterne her – Spar op til 30%

 

Når det kommer til ansigtscremer, så er jeg ret kræsen, eller hvad man kalder det indenfor makeup verdenen 😀 Jeg ved i hvert fald, hvad jeg vil have og hvad jeg absolut IKKE vil have. Min dagcreme skal gerne tørre hurtigt ind, uden at fedte, da jeg gerne skulle kunne påføre min makeup efterfølgende og måske også har lidt en tendens til at fedte lidt i huden, i løbet af dagen.

Derfor har jeg valgt at bruge den Orange dagcreme ‘Truth Brightening Creme, er en let og frisk dagcreme, som er nemt at bruge under hverdagsmakuppen. ‘Sheer transformation creme‘ bruger jeg som natcreme, men du kan også sagtens bruge den både som dag og natcreme.

Faktisk kommer alle disse ansigtsprodukter i en samrt pakkeløsning, så du får det hele samlet, til en bedre pris. Find Ole Henriksen 3 Little Wonders gaveæske her.

 

Find Ole Henriksen 3 Little Wonders kit – Spar 10%

 

Selvom jeg kun har brugt de forskellige serumer og cremer i en uges tid, kan jeg tydeligt mærke og se, hvordan min hud er mere fugtet og sund at se på. Skulle jeg vælge imellem et af produkterne, ville det helt klart være ‘Invigorating Night Treatment‘, da jeg virkelig kan se hvordan den arbejder med huden i løbet af natten. Min hud stråler nærmest når jeg står op om morgenen!

 

LÆS OGSÅ: Kaffe scrub der giver et koffein boost til en lækker hud

 

Selvfølgelig er det en dyr fornøjelse, at skulle ud og investere i alle produkter på én gang, men man får altså bare det bedste resultat ved at kombinere produkterne, da de selvfølgelig er skræddersyet til at styrke hinandens egenskaber.

Min anbefaling vil helt klar være, at ønske sig lidt produkter hen af vejen eller få fingrene i den samlet pakke fra Ole Henriksen, da den er ret billig og man får en kombination, af alle de gode produkter i en og samme pakke, til en ret fornuftig pris.

 

Find alle produkterne her – Spar op til 30%

 

Her er en lille oversigt over, hvad de forskellige serier fra Ole Henriksen henvender sig til og her kan du selv placere din hudtype ind i..

 


Grøn serie ‘Balance’ | Fedtet hud og tegn urenheder

Blå serie ‘Transform’ | Egner sig til alle hudtyper

Orange serie ‘Truth’ | Tegn på tidlig ældning, samt at genskabe den naturlige glød

Pink serie ‘Nature’ | Tør og sensitiv hud


 

Find anisgtspleje fra Ole Henriksen billigst her

 

Hvilke produkter har du selv prøvet? Og har du nogen som du kan anbefale? 🙂

Smid endelig en kommentar i feltet under indlægget.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.