Beauty Hudpleje Skønhedstips

Guide: Til en naturlig fest make-up

De mange julefrokoster står for døren og lige rundt om hjørnet, venter jul og nytårsaften. Når det kommer til de […]

november 2019

Sarah Posin

De mange julefrokoster står for døren og lige rundt om hjørnet, venter jul og nytårsaften. Når det kommer til de her festlige arrangementer, er det altid rart at dress lidt op, og gøre liiidt ekstra ud af festmakeuppen.

Jeg fortrækker selv et mere “naturligt” fest look, når det kommer til makeuppen – eller det kan godt være der ligger nogle lagt, men i så fald, ser det rimelig naturligt ud.

Jeg har samlet en guide til jer, hvor i kan se step by step, hvordan jeg lægger min festmakeup. Bryn, smokey eyes og bryn.

Kig med her og se om du kan hente lidt fif..

Optegning af bryn – 4 steps

Step 1) For at ramme mine bryn ind, og gøre dem skarpere og mere markeret, starter jeg med at tegne en streg under brynet -ud til knækket på mit bryn.

Step 2) Nummer 2 streg, tegner jeg fra “knækket” af mit bryn og ned, hvor mine hår slutter. Allerede her kan i se, hvordan brynet tager form.

Step 3) Efterfølgende farver jeg svagt, en smule farve op i brynet. For at undgå de markerede streger, bruger jeg børsten og tværer farven op i selve brynet.

Nilens Jord Brow Auto Pen | Nilens Jord Brow Fix 
(reklame links)

Step 4) Som afrunding, bruger jeg en øjenbryns gelé, som fikserer hårene og får dem til at sidde i den form, som du ønsker. På den måde holder de sig i en flot form, hele dagen.

Produktet jeg bruger er en klar gelé, som kun giver hold. Man kan også få øjenbryns gelé med farve, men jeg fortrækker at tegne brynene op med en pind og fiksere dem med en klar gelé, da jeg synes det giver et mere naturligt look. 🙂

Efter & Før

Til venstre ser i brynet mere markeret, hvor det højre ikke er tegnet op. Selvom det ikke er den helt store forskel, så giver det alligevel lidt til ansigtet.

Smokey eyes – 2 hurtige steps

Nilens Jord brun øjenskygge | Black Diamond Eye Shadow Brush
(Reklame links)

Step 1) Jeg bruger kun én farve, til at lave mine smokey eyes. Det er ikke det mest indviklede og måske ikke de mest fancy smokey eyes man kan begive sig ud i. De her smokey eyes er meget naturlige, men giver stadig et rigtig fint look.

Farven her, har jeg faktisk brugt i en del år, Nilens Jord har blot lavet lidt om i deres design. Jeg synes den brune farve er super smuk, da den lægger fine skygger, uden at det ligner man har brugt sindsygt meget øjenskygge. Derudover kan farven også bruges til øjenbryn, hvis du godt kan lide at bruge øjenskygge, til at farve dine bryn op med 😉

Step 1) Jeg starter med at markere øjeæblet -og her er jeg særligt opmærksom på, at der kommer mest farve yders ved øjenlåget og ikke nær så meget, jo længere du kommer ind imod næsen.

Step 2) Til sidst, tværer jeg farven fra penslen fra kanten af øjet, ned til rødderne ved øjenvipperne. Farven danner nærmest et form for liggende V, hvis det er til at se 🙂

Mascara – Ekstra volume & længde

Nilens Jord, Jumbo Mascara
(Reklame link)

Hvis der er noget jeg er sippet med, så er det helt klart mit valg af mascara. Jeg har prøvet rigtig mange produkter og der er kun få, som jeg virkelig synes er gode.

Jeg har i flere år brugt ‘Loreal Mega Volume’, men denne mascara fra Nilens Jord, minder ret meget om.

Jeg fortrækker en mascara med stor børste og helst en børste med fiberhår, da jeg simpelhen ikke kan arbejde med plastikbørsterne Sjovt som det er forskelligt, hvordan man fortrækker sin mascara.

Før & Efter

Her er et før og efter billede – et uden mascara og et med.

Nilens Jord Jumbo Mascara skiller vipperne super flot, uden at få dem til at klumpe, klatte eller smuldre i løbet af dagen.

Derudover er den nem at bruge, hvis du både ønsker at give vipperne lidt mascara eller bygge flere lag, for et mere markeret øje.

Børsten er kæmpe stor og giver dermed også en masse volume og længde til vipperne 🙂

Her var min guide til en hurtig og festlig makeup, på en meget naturlig og diskret måde 🙂

Jeg håber i kan bruge de små “fif”, og så ønsker jeg jer en rigtig dejlig december, med forhåbentlig en masse hyggelige festarrangementer.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.