Aftensmad Opskrifter

Guide til måltidskasser

Det kan være svært at nå det hele i en travl hverdag og flere af os går mere og mere […]

marts 2018

Sarah Posin

Det kan være svært at nå det hele i en travl hverdag og flere af os går mere og mere op i at spise sundt og varieret. Heldigvis findes der nu så mange virkelig lækre og sunde muligheder, som bla måltidskasser som bliver bragt lige til din hoveddør. Smart!

Jeg har selv testet et par muligheder indenfor færdiglavet mad, som blev bragt hjem -og af erfaring kan jeg godt sige, at det nu er ret så smart og lettede en del tid i hverdagen. Da jeg boede hjemme hos min mor, fik vi ugentlig leveret grønt og frugt og min mor benytter sig stadig af fiskekasser, så man husker at få fisk i ugen. Så muligheder er der nok af, det er bare med at finde ud af, hvilken løsning der passer dig dig.

Hvilke muligheder er der indenfor mad leveret til døren? Det vil jeg give en lille guide til her, hvor du kan finde lidt til en hver smag. Kig med her..

Guide til måltidskasser – bestil din mad online:

  • Simple Feast – Er 100% økologisk og plantebaserede måltider. Du kan spare 20% på din første ugekasse, med rabatkoden: INTRO20
  • Den grønne Asparges – Lækre nemme måltidskasser. Få 25 % rabat på de første 2 måltidskasser, brug rabatkoden “madglæde”
  • Smartbake.dk – Få tilsendt dej til friskbagt brød hjemme. Du kan også vælge glutenfrie kasser. 50% rabat på din første abonnements kasse, brug koden: SB-A-50
  • Sund takeaway – Sunde måltidskasser leveret til døren. Ingen binding. Her er både vegetarretter, slankeretter og Detox juice pakken.
  • Skagenfood – Spar 50% på din første kasse + gratis frugt hver uge resten af 2018. Økologisk frisk måltidskasser med fisk & grønt.

Læs også: Mange kalorier du skal have? Hent din kostplan her

Måltidskasser til vegetar

Simple Feast er forhåndsvis ny på markedet og leverer det lækreste færdiglavet retter som er plantebaseret. Ønsker du en Slanke måltidskasser, vil det her helt klar være en god variant at vælge, om du ønsker mad leveret til 1 person eller hele familien.

Hvilke måltidpakker har du erfaringer med? Og har du andre som jeg ikke har nævnt? Smid dem endelige i kommentarfeltet

Bon apetit!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.