Stil og Inspiration

Fine hårspænder, i alle farver

Jeg elsker at den her trend er kommet ind i billedet igen! Den minder lidt om dengang man var lille, […]

oktober 2018

Sarah Posin

Jeg elsker at den her trend er kommet ind i billedet igen! Den minder lidt om dengang man var lille, med alle de fine hår accessories, som man brugte tilbage i skoletiden. Faktisk har jeg nogle oldgamle billeder tilbage i folkeskolen, hvor jeg har hårspænder præcis som disse. Det er sjovt at se, nu hvor man er ældre, hvordan ting i ens yngre dage, pludselig vender tilbage i modebilledet og er helt moderne igen. 

 

Reklame link

Hårspænde Dark Jewel Hårspænde Denim blue

 

Her er et link, til de to hårspænder som jeg har. De er ret robuste og holder mit hår ret godt. De fåes i flere fine farver, men farverne her, er ret neutrale, hvis man lige skal vænne sig lidt til trenden 😉 Man ser efterhånden hårspænder i stort set alle butikker og de kommer i alle mulige fine farver og formere – jeg bliver helt fascineret af at kigge på de fine glinsende sten!

 

 

Jeg plejer normalt bare at have løst hår, hestehale eller knold, men det er virkelig lækkert, at man hurtigt kan klemme håret op med et hårspænde -og selvom mit hår er ret langt og tungt, så holder det faktisk imponerende godt 🙂

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.