Træning Træningsprogrammer

Hjemmetræning med elastik – med fokus på bagdel!

Jeg håber i trives derude, trods omstændighederne. Herhjemme bliver kreativiteten sat på prøve og mange sjove, alternative træningsmetoder til hjemmetræning […]

april 2020

Sarah Posin

Jeg håber i trives derude, trods omstændighederne. Herhjemme bliver kreativiteten sat på prøve og mange sjove, alternative træningsmetoder til hjemmetræning bliver sat i værk.

Heldigvis har vejret budt på mange gode løbeture, men styrketræningen skal ikke glemmes. Derfor har jeg benyttet mig meget af min højt-elskede booty elastik, som faktisk er ret så effektiv til at sætte gang i ballemusklerne.

Jeg har samlet mit træningsprogram til baller, hvor jeg i alle øvelserne viser, hvordan du kan bruge elastikken i din træning. Jeg håber du kan finde inspiration og ikke mindst få motivation, til din egen hjemmetræning.

Rigtig god fornøjelse <3

Træningsprogram med elastik – fokus på bagdel

5 Runder af:

  • 15 Air squat
  • 10 Jumping squat
  • 12 Lunges
  • 15 Kick back
  • 12 One leg deadlift
  • 12 Dødløft
  • 20 Glute bridge
  • 15 Lying hip adduction
  • 24 Walking hip adduction
| Link til træningselastik |
Let Middel Hård
Billig træningsmåtte

3 tips til at finde motivationen for din hjemmetræning

1. Hop i dit træningstøj + indendørs træningssko. Når du er iført dit træningstøj, er du ikke bange for at få sved på panden og du står samtidig mere stabilt på stuegulvet, end hvis du stod i dine sokker eller hjemmetøfler 🙂

2. Planlæg din træning. Inden du går igang, er det altid en fordel at vide hvilke øvelser man gerne vil nå igennem og hvor mange runder. På den måde har du et mål og noget at stræbe imod. Tag et stykke papir og noter øvelserne ned – hvilke øvelser, hvor mange gentagelser og hvor mange runder.

3. Vær kreativ med dit træningsudstyr. Du kan nemt kombinere din træning med kreative træningsredskaber, for at gøre din træning hårdere og få mere belastning på musklerne. Fyld evt. nogle tomme flasker op og brug dem som håndvægte, fyld din sportstaske med bøger og brug den i din squat eller lunges, eller tag et par gamle karklude som jeg har gjort i min tidligere video her. Alt kan lade sig gøre, det handler blot om at være lidt kreativ 🙂 Personligt har jeg været rigtig glad for min slyngetræner, som hænger i stuen og min booty elastik, som kan bruges til mange gode øvelser.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.