Træning Træningsprogrammer

(Video) Hjemmetræning til hele kroppen

Hey piger! Mange af jer efterspørg træningsprogrammer, som kan laves hjemme. I den anledning kommer her et program, hvor vi […]

februar 2017

Sarah Posin

Hey piger! Mange af jer efterspørg træningsprogrammer, som kan laves hjemme. I den anledning kommer her et program, hvor vi får rørt lidt af det hele, et fullbody program. Du kan lave det hjemme på stuegulvet, i fitnesscenteret og alle niveauer kan være med her…Jeg fandt forleden det her sæt håndvægte i Fitness World. De solgte ud af gammelt udstyr (mega nice!) Faktisk har jeg længe tænkt over at bestille et sæt håndvægte, eller en kettlebell? Som nogle af jer nok kunne se på min instagram, ja så kunne jeg smadder godt tænke mig en lyserød kettlebell  hæhæ  Du kan finde en masse lækkert træningsudstyr i linket under her.

Link til billige håndvægte til hjemmetræning

3 runder af 10-12 gentagelser 

  • Front squat
  • Half squat + half deadlift
  • Sumo squat + push press
  • Lunges
  • Lateral raises + front shoulder 
  • Bent over row 
  • Bent over wide row
  • Push-ups på håndvægte 
  • Sit-ups
  • Russian twist

Hvis du vil igang med programmet her, anbefaler jeg at træne det ca. hver anden dag. På den måde kan kroppen når at restituere, inden du igen træner samme muskelgrupper. Hvis derimod ønsker at træne hver dag, kan du dele programmet op i overkrop og underkrop, så du hermed træner skiftevis overkrop, undertrop, overkrop,underkrop. Det er altid en god idé at holde dage, hvor du restituerer 

Værsgo at haps træningsprogrammet! Håber i synes godt om det. Jeg vil naturligvis opdatere bloggen med flere træningsvideoer, programmer osv. Men jeg må simpelthen anskaffe mig lidt mere udstyr til hjemmetræning – har i noget i fortrækker at træne med? 

Rigtig god fornøjelse, og gi’ den gaaaas!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.