Træningsprogrammer

Video: Hjemmetræning med elastik, for vores bagdel

Endelig har jeg fået anskaffet mig en elastik, så jeg kan træne hjemme. Normalt bruger jeg gerne elastikker, som en […]

januar 2017

Sarah Posin

Endelig har jeg fået anskaffet mig en elastik, så jeg kan træne hjemme. Normalt bruger jeg gerne elastikker, som en del af min træning. Enten som en del af et super sæt, eller som en aktiveringsøvelse inden min træning.

Ved at lave træningsøvelser med en elastik, får man virkelig mulighed for at få muskelkontakt og lære sin egen krop at kende – det kan helt klart være en fordel, når man efter bevæger sig over til de tungere vægte. At man har kontrol over bevægelserne.

Man kan sagtens få en effektiv og hård træning, ved at lave øvelser med elastikker. Hvis du laver øvelserne kontrolret gentagelser og sætter ekstra gentagelser på, end hvad du ellers ville gøre, så har man virkelig mulighed for at få syret musklerne til.

Det er ikke altid at man har lige så nemt ved at slæbe sig selv afsted, til dagens træning. Derfor er det også rart at kunne “klare” træningen hurtigt, men stadig effektivt og måske kunne udføre træningen hjemme, hvis tiden er lidt presset.

Som regel prioriterer jeg min træning meget højt, fordi jeg ved, hvilken energi og overskud den giver mig. Jeg har derfor anskaffet mig en træningsmåtte og en elastik, så jeg har mulighed for at kunne lave en lynhurtig og effektiv hjemmetræning.

Jeg elsker at kombinere mine træningspas. Alt fra crossfit, løb, styrketræning eller hjemmetræning med elastikker.

Når folk spørg mig, om hjemmetræning er godt nok? Så er mit svar umiddelbart ja. Alt er altid bedre end ingenting.

Hvis man såvel føler, at man kan yde sit bedste og presse sig selv, som der skal til, for at opnå resultater. Så synes jeg det er alletiders, hvis man kan træne hjemme på stuegulvet.


Links til elastikker:  LetMiddel, Hård


3 Gode Tips, til at holde træningsmotivationen til din hjemmetræning

1) Jeg skifter altid til træningstøj. På den måde sætter man sig mere op til træningen og er på samme tid ikke bange for at få sved på panden.

2) En træningsmåtte kan være en rigtig nyttig ting, især hvis du har et trægulv som er glat. Når du har en træningsmåtte, har du mulighed for at stå bedre fast til gulvet og det er samtidig mere behageligt, hvis du skal ned og rode rundt på gulvet. Du kan finde en billig træningsmåtte HER

3) Sammensæt nogle øvelser, så du på forhånd ved hvilke ting du skal igennem og sæt så et antal runder på. Det kan være 5 træningsøvelser, med 12 gentagelser, af 4 runder. På den måde er det mere overskueligt og effektivt, og du spilder ikke tiden på at tænke undervejs hvad du skal lave.


Jeg håber du kan bruge øvelserne her, eller i så fald få inspiration til dit eget træningsprogram hjemme i stuen  Har du nogle spørgsmål til øvelserne, eller har du et ønske til en anden træningsvideo? Så smid endelig en kommentar i feltet.

Rigtig god træning!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.