Træning Træningstips

Hører træning til på ferien?

At holde ferie er helt fantastisk og virkelig benzin til hjernen. Mange vil nok mene, at træning ikke hører ferien […]

juli 2018

Sarah Posin

At holde ferie er helt fantastisk og virkelig benzin til hjernen. Mange vil nok mene, at træning ikke hører ferien til – men hvorfor ikke? hvis træning er noget du elsker og noget der giver dig energi og glæde?

For mig betyder det rigtig meget, at holde mig igang. Om det så er i form af træning i det lokale centeret eller en lang gåtur. Her i Marbella har vi været ret gode til at lave en times træning efter morgenmaden på terrassen – det har faktisk været den bedste måde for os, at starte dagen ud på, da det har givet os meget mere energi til resten af dagen. At være aktive sammen, er faktisk også en rigtig fed måde, hvorpå man kan få kvalitetstid sammen og så er det ekstra bonus, at vi begge elsker at være aktive. 🙂

Læs også: Min guide til de bedste gratis lyd -og ebøger online

Vi fandt ud af, at hotellet tilbød forskellige hold, bla. spinning, cirkeltræning og yoga, som ses i en lille, pose her i haven på hotellet.

I går kørte vi en tur op i bjergene, i en by der hedder Benahavis ca. 30 minutter i bil fra Marbella. Da vi ankom tidligere på ugen, lejede vi en bil i lufthavnen. ca. 1000 danske kroner, for leje af bil i spanien, er ret godt. Vi har nærmest kørt hver dag, enten til Malaga, Marbella eller Puerto Banus – en meget fed og fleksibel måde, at opleve ting på.

Læs også: De sødeste små rejsestørrelser fra Maria Nila

I går besøgte vi så Benahavis, for at hike i bjergene. Vi var lidt i tvivl om hvor vi skulle hen af, men fandt ret hurtigt ind på en rute, som førte os op på toppen af bjerget, til den flotteste udsigt udover hele byen.

Det tog os ca. 3 timer at hike, med en stigning på ca. 20% og andre gange mere endnu 🙂 Idag kan det mærkes godt i bagbenene og jeg er sikker på at den tæller ret godt på aktivitetsskalaen.

Vand på toppen skal der til! 😉

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Få gratis inspiration, særlige tilbud og meget mere.